ARMY RUN/Extrémní překážkový běh

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 23. 8. 2014
Ukončení: 23. 8. 2014

Popis akce

ARMY RUN je extrémní překážkový závod pro jednotlivce i týmy.
ARMY RUN je určený pro všechny muže a ženy, kteří chtějí zažít nepřekonatelný zážitek a poznat limity svých možností!
ARMY RUN - to jsou originální a neokoukané překážky, které prověří tvoji fyzickou i mentální sílu. Na překážkách spolupracujeme s vojenskými experty a profesionály, kteří jsou zárukou nejlepšího možného zážitku. Překážky budou náročné a zábavné zároveň. Při jejich konstrukci a umístění jsme mysleli na to, aby se před nimi netvořily fronty. Na ARMY RUN okusíš mimo jiné studenou vodu, bahno, těžký terén a hlavně, odneseš si nepřekonatelný zážitek!
ARMY RUN filozofií je týmová spolupráce a fair play. Chceme, aby si účastníci závod užili, pomáhali si u překážek a nehleděli příliš na čas. Čas ti sice změříme, ale nebudeme vyhlašovat vítěze. Hlavní je ARMY RUN dokončit! Ale nemysli si, dokončit ARMY RUN je výzva sama o sobě.
ARMY RUN poběží i profesionální vojáci a ty budeš mít příležitost s nimi zdolávat překážky a poměřit s nimi své síly. Vojáci, policisté, hasiči, váleční veteráni, studenti, týmy o alespoň třech běžcích a další mají nárok na zlevněnou vstupenku.
PŘI ZVOLENÍ TÝMOVÉ SLEVY NEZAPOMEŇ, ŽE MUSÍŠ ZAKOUPIT ALESPOŇ TŘI VSTUPENKY!
Kapacita ARMY RUN je z organizačních a bezpečnostních důvodů omezena, proto si kup vstupenku na ARMY RUN co nejdříve. Také čím dřív si vstupenku koupíš, tím levnější jí budeš mít!
Pokud zakoupíš vstupenku na ARMY RUN do 30. 4. 2014, tak ji budeš mít pouze za 690,- Kč. V případě, že ji zakoupíš od 1. 5. 2014 do 30. 6. 2014, tak ji budeš mít za 790,- Kč a od 1. 7. 2014 do 10. 8. 2014 za 890,- Kč.
Při zakoupení vstupenky si můžeš zvolit ze dvou obtížností. Trasa CIVIL je dlouhá přibližně 10 km a součástí trasy bude minimálně 10 překážek. Náročnější trasa ARMY měří přibližně 16 km a bude na ní alespoň 16 překážek. Cena za obě verze je stejná, takže je pouze na tobě, jakou verzi si zvolíš.
Na den konání akce je připraven bohatý doprovodný program.
ARMY RUN– Závod, co má koule!

více info na:

WWW.ARMYRUN.CZ
WWWW.FACEBOOK.COM/ARMYRUN

Místo konání: Černá v Pošumaví

Přesná adresa: Černá v Pošumaví (Hledat na mapě)

Černá v Pošumaví (okres: Český Krumlov kraj: Jihočeský kraj stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!