FESTIVAL SLUNCE STRÁŽNICE

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Festival

Zahájení: 09. 7. 2011
Ukončení: 09. 7. 2011

Popis akce

Festival Slunce Strážnice
12. Ročník
7. - 9. července 2011


Festival Slunce Strážnice 2011 se letos uskuteční ve dnech 7. až 9. července 2011 po dvanácté. Festival Slunce se od počátku snažil bořit hranice nejen v hudebních stylech, ale i mezi národy, přinést divákům vždy něco navíc.

Předešlé ročníky festivalu se setkaly se zájmem diváků i médií a festival tak zakotvil mezi největšími hudebními festivaly konanými na území České republiky. Proto doufáme, že i ten letošní jubilejní ročník zaujme ještě více diváků, právě svým vyhraněným koncepčním přístupem k dramaturgii.

Festival bude i letos rozdělen do tří samostatných programových dnů.

Scéna na Náměstí Svobody ve Strážnici, loňská novinka Festivalu Slunce,
kde se i letos uskuteční koncert nazvaný „Festival Slunce městu Strážnice“.
Ve čtvrtek 7.července zde vystoupí strážnicko-skalická skupina WB Band a brněnský Lidopop. Vstup na tento koncert je zdarma.

Další dva festivalové dny tohoto nadžánrového festivalu se budou tradičně odehrávat v prostorách zámeckého parku ve Strážnici, který příjemně dotváří atmosféru celé akce.

V pátek 8.července od 18 hodin na stadionu Zámek vystoupí na koncertě nazvaném „Ryvolovský večer“ mezi jinými Miki Ryvola s přáteli, Kamelot, Žalman a spol., Poutníci, dále také skupiny Devítka, Přístav a další...

V sobotu 9.července se divákům již od 16 hodin na koncerě s podtitulem „Classic Folk“ představí bratrské duo Jan a František Nedvědovi, písničkáři Tomáš Klus, Ivo Jahelka či Jaroslav Samson Lenk, skupiny Nezmaři, Folk Team, Pozdní sběr, D.N.A., ze Slovenska dorazí Bukasový masív, prostor dostane také vítěz Porty 2011 a další...

Festival Slunce se uskuteční za pořadatelské účasti brněnského hudebního vydavatelství FT Records ve spolupráci s městem Strážnice a Národním ústavem lidové kultury ve Strážnici.

Místo konání: Zámecký park - amfiteátr Zámek

Přesná adresa: Stražnice - zámek, (Hledat na mapě)

Strážnice (okres: Hodonín kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!