FRIGOMONT FREESTYLE MOTOCROSS/SHOW 2014

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Sportovní akce

Zahájení: 17. 5. 2014
Ukončení: 17. 5. 2014

Popis akce

Po dvou letech prožije BRNO opět adrenalinový ZÁVODNÍ VEČER plný špičkového FREESTYLE MOTOKROSU (FMX). Již ČTVRTÝ ROČNÍK mezinárodní halové motoshow a závodů se uskuteční v areálu brněnského výstaviště pod střechou zdejšího nejvyššího PAVILONU B (výška stropu až 20 metrů). Více než DVOUAPŮLHODINOVÝ program představí celkem 10 aktérů v několika FMX soutěžích a vložených motoshow.


ZAMĚŘENÍ: FMX je adrenalinovým extrémním motosportem - jezdci s „krosovými“ motocykly předvádí kaskadérské triky za letu vzduchem. Vše se odehrává při krátkých jízdách na specifické trati s dominantními skokovými prvky - odskokovou rampou a cca 25 metrů vzdáleným skokovým dopadem. Při délce skoků až 30 metrů se ve výškách 12 metrů odehrávají neuvěřitelně napínavá dramata při předvádění jednotlivých letových triků. Z aktérů se stávají AKROBATÉ, kteří neznají strach a stále více zvyšují riziko se záměrem vymýšlení nových prvků pro pobavení sebe a diváků.

DĚJIŠTĚ: areál Výstaviště Brno – Pisárky, Pavilon B. Vstup Hlavní branou č. 1 a pavilonem E (vedle brány č. 4). Dostatek parkovacích míst pro motorizované návštěvníky na vyhrazených parkovištích Výstaviště.

DATUM: jedinečná akce pro malé i velké fandy motorizmu a všechny příznivce dobré zábavy/show - SOBOTA 17.5.2014 od 19. hodin , vstup do pavilonu od 18. hodin.

FMX ARÉNA: je vybudovaná dle návrhu nejzkušenějšího českého FMX jezdce Petra Kuchaře navezením cca 400 m3 hlíny do centra Pavilonu „B“. Bude vystavěna téměř po celé délce pavilonu (cca 80 metrů). Letos poprvé je součástí i MAXI JUMP SEKCE - cca 12 metrů široká oblast s desetimetrovým doskokem, která pojme dokonce tři samostatné skokové sekce s velkou kreativitou volby skoků pro závodníky.

HLEDIŠTĚ: v přízemí 432 sedadel na dvou stupňovitých tribunách a nově v prodeji dalších 216 míst ve V.I.P. sektoru (nejlepší místa a neomezený catering), k tomu cca 3.500 míst ke stání v přízemí i v prostoru vyvýšené galerie 10 metrů nad FMX arénou.

PROGRAM: Best Run (nejlepší jízda), Super Whip (nejlepší placka), Best Trick (nejlepší skok), Freestyle Double Battle (FMX vyřazovací závod národních dvoučlenných týmů), Jam Train (společná skoková show) + ukázkové exhibice Quad Jumping (freestyle na čtyřkolce) a „Fire show“ (pochodně a ohnivé řetězy).

ÚČINKUJÍCÍ: domácí FMX lídr a vicemistr světa 2013 Libor PODMOL poprvé se svým mladším bratrem a freestyle novicem Filipem PODMOLEM, „guru“ českého FMX Petr KUCHAŘ, naši zkušení freestylisté Martin KOREŇ a Tomáš LYSÁČEK, čtrnáctiletý Kuchařův svěřenec a nejmladší evropský freestylista Matěj ČESÁK &.

ZAHRANIČNÍ HOSTÉ: v rámci FMX národních týmů nejlepší Poláci Bart OGLAZA s Marcinem LUKASZCYKEM, za Itálii zkušení Miki MONTI a Leonardo FINI.

BONUS: AUTOGRAMIÁDA FMX JEZDCŮ, VELKOPLOŠNÁ LED PROJEKCE.

VSTUPENKY: předprodej v síti TICKETSTREAM - www.ticketstream.cz, včetně cestovních kanceláří Čedok, Firo-tour a knihkupectví Kanzelsberger. Na tuto akci můžete zakoupit E-TICKET, který si zaplatíte a ihned doma vytisknete. Prodej na vybraných pokladnách výstaviště v SOBOTU 17.5.2014 od 17.30 hodin.

Místo konání: BVV Brno

Přesná adresa: Výstaviště 1 (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!