POST MODERN DANCE DNES /Martha Moore (USA) a Félix Perrotin (F)

Podobné akce

Účinkující: .

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 29. 11. 2012
Ukončení: 29. 11. 2012

Popis akce

Období Post Modern Dance (70. léta v USA) je plné humoru, fantazie, pokusů a jemného i vážného riskování… A také smíchu.
john & jane installation 2.4
Na hraně mezi daným a na místě vzniklým /30 min / jazykově bezbariérové

Série site-specific performancí choreografky Marthy Moore a výtvarníka Félixe Perrotina je stále otevřenou strukturou, ve vývoji již od roku 2005. Po prvních sériích uskutečněných v pařížských bytech se j&j objevují mj. v Golden Gate Parku a Point Reyes v Kalifornii, v The Dragon´s Egg v Connecticutu, v The Construction Company v New Yorku.
L’hors série n°2 je verzí, která se pokouší zahrnout všechny ostatní v rekordním čase. Pohrává si na hraně mezi tím, co je předem dáno a co vzniká na místě. Po několika pokusech v Paříži, New Yorku a Berlíně budete moci shlédnout verzi 2.4 jako bonus se dvěma pozvanými umělci. Koncept: Martha Moore a Félix Perrotin, účinkují: Martha Moore, Felix Perrotin, Bára Látalová a Zdenka Brungot Svíteková, zvuk: Les Troggs, Wagner, světelný design: Félix Perrotin

Místo konání: Divadlo Alfred ve dvoře

Přesná adresa: Františka Křížka 495/36 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!