TZ: Informační centrum 2010 - SOUTĚŽ!!

Typ článku: Ostatní články

Datum vložení: 12. 07. 2010

Soutěž „Informační centrum 2010“ s Deníkem


Asociace turistických informačních center ČR připravila ve spolupráci s VLP, a.s., která je vydavatelem regionální sítě Deníku a portálu www.denik.cz, soutěž o nejlepší turistické informační centrum s názvem „Informační centrum 2010“.

 

Soutěž odstartovala v pondělí 14. června 2010 a potrvá do 31. srpna 2010. Turisté, návštěvníci a další lidé, kteří využívají služeb informačních center, mohou poslat svůj hlas formou sms zprávy svému favoritovi na stránkách www.denik.cz/infocentra. Na této stránce je vytvořen speciál, na němž jsou průběžně umisťovány aktuální informace o letošní turistické sezoně, o činnosti jednotlivých informačních center a další zajímavosti z regionů ČR. Informace o soutěži získají zájemci také v tištěných regionálních titulech Deníku a v informačních centrech. Nejlepší informační centra v každém kraji budou oceněna.

 

Hlasování se děje posláním kódu, který je uveden u příslušného informačního centra na webové stránce www.denik.cz/infocentra, formou SMS na číslo 900 11 04. SMS má tvar DENmezeraINFOmezeraZKRATKAKRAJEmezeraCISLOCENTRA.

 

Z každého telefonního čísla se dá hlasovat neomezeně. Po ukončení soutěže bude vybráno 20 telefonních čísel s největším počtem odeslaných SMS, které získají CD Povídky Šimek&Grossman. Technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz
Cena 1 SMS činí 4,- Kč včetně DPH.

 



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.