TZ: Folklorní stezka přivítá dětské soutěžící

Typ článku: O dětech a pro děti

Datum vložení: 27. 08. 2010

V rámci 15. ročníku Karlovarského folklorního festivalu se v neděli 5. září od 12:30 uskuteční v přírodním amfiteátru pod hradem Loket soutěžní program pro děti, který nese název Folklorní stezka.


Jedná se o novinku letošního festivalu, kterou budou společně pořádat skauti z karlovarského oddílu Mikan a děti z Dětského folklorního souboru Dyleň.

 


Program pro děti, i jejich rodiče, bude plný zajímavých soutěží, her a úkolů. Děti si budou moci vyzkoušet karlovarský kroj, zastřílet si z luku, naučí se základní taneční kroky a mnoho dalších zajímavých věcí. Samozřejmě na ty nejlepší budou čekat také věcné ceny.
Pokud byste rádi se svými dětmi navštívili tento program a nemáte zajištěnou dopravu do městečka Loket, nemusíte zoufat. Autobus z Karlových Varů bude vypraven ve 12:00 od Tržnice.

 


Program v přírodním amfiteátru pod hradem Loket bude dále pokračovat Mezinárodním folklorním odpolednem, jehož začátek je plánovaný od 14:30.
Věřím, že děti, jejich rodiče a další návštěvníci těchto pořadů stráví v neděli příjemné odpoledne, na které budou rádi vzpomínat.



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.