TV ROCKPARÁDA

Typ článku: Media, rádio a TV

Datum vložení: 13. 11. 2009

Do listopadového dílu TV ROCKPARÁDY poustoupily na základě diváckého hlasování klipy skupin VYPSANÁ FIXA a PROHRÁLA V KARTÁCH. Namísto KABÁTU a KRUCIPŮSK, kteří se udrželi 3 měsíce, což je dle pravidel této hitparády maximum, budou nasazeny klipy skupin ALEŠ BRICHTA BAND s písní Peklo už čeká a DOGA s peckou Geny.


TV ROCKPARÁDA – LISTOPAD 2009


Vítězem říjnové Rockprady se stala neočekávaně skupina STREET69 ze Zlínska. Gratulujeme.
V novém dílu se tedy můžete těšit na novinky od MANDRAGE, E!E, JAKOBIČ, ANNIE´S TRIP a TRAKTOR.


Jako exklusivní host přijal pozvání PETR PEČENÝ zpěvák skupiny DOCTOR P.P. který se pokusí o zápis do Guinessovi knihy rekordů a také nám představí jejich právě vydané šesté řadové CD – Rock ´n´ Roll Zombie.


Každý hlasující se dostává do slosování a kromě parádních hudebních dárků od všech zúčastněných skupin, CD kompilace Fajn Rock Music č.12 a dárků od ČMN tu na někoho z vás čekají i volné vstupenky na koncerty skupin URIAH HEEP v Lidovém Domu ve Kbelech – Praha 9.
Premiéru nového dílu TV ROCKPARÁDY můžete zhlédnout na TV PUBLIC v neděli 1.11. od 22 hod. a dále potom v dalších patnácti reprízách dle programu televize – viz www.publictv.cz
Dále můžete tento nový díl sledovat ON LINE od 1.11.09 na adrese: www.rockparada.cz kde také najdete veškeré ostatní informace i včetně hlasovací tabulky.
Přejeme vám super rockový zážitek s českými rockery a držíme palce při slosování.
Vaše TV ROCKPARÁDA - FAJN ROCK MUSIC



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.