TZ: Oslava svátku zamilovaných v Českém Krumlově

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 02. 02. 2011

Oslava svátku zamilovaných v Českém Krumlově


Valentýnské fotografování v českokrumlovském Museu Fotoateliér Seidel dá zamilovaným ve dnech 12. a 13. února 2011 šanci zvěčnit svoji lásku originálním způsobem. „Loni měla podobná nabídka úspěch, proto ji nyní zopakujeme a zpestříme ještě o květiny, pralinky a třeba i přípitek šampaňským,“ říká Petr Hudičák z Českokrumlovského rozvojového fondu, který muzeum spravuje. Zájemcům radí, aby si přinesli dobové oblečení, které se do historického prostředí ateliéru hodí nejlépe.


Více než sto let starý Fotoateliér Seidel pamatuje mnoho zamilovaných párů, svatebčané tam totiž často spěchali rovnou z radnice. Vazbu ke svatebním obřadům si chce zachovat i nadále, proto teď přišel s mimořádnou akcí. „Když si pár naplánuje svatbu do konce roku 2011 a prokáže se valentýnskými fotografiemi od Seidelů, získá pak svatební snímky ve Fotoateliéru Seidel zdarma,“ upřesňuje Hudičák.


Akce nazvaná „Sv. Valentýn u Seidelů“ potrvá 12. a 13. února od 9 do 16 hodin. Protože byl o ni v minulém roce obrovský zájem, je nutné se předem objednat na telefonu 380 712 354 nebo na internetové adrese info@seidel.cz. Podrobnosti jsou na www.seidel.cz.
Fotografování s prohlídkou Musea Fotoateliér Seidel má zvýhodněné vstupné, takže pár zaplatí 300 korun. Samotné focení bez prohlídky stojí 60 Kč a každý další snímek 50 Kč. Přípitek je za dvacetikorunu. Snímky dostanou lidé e-mailem, popř. je možný tisk na místě.
Valentýnské odpoledne pro zamilované s přípitkem na věži

 

Pro páry, které si chtějí romantické chvíle v Českém Krumlově náležitě užít, připravili organizátoři z rozvojového fondu navíc romantickou oslavu svátku zamilovaných. Na Valentýnské fotografování totiž v sobotu 12. února naváže ještě prohlídka města s průvodcem, výstup na zámeckou věž za soumraku s přípitkem a večerní procházka nově otevřeným Hradním muzeem. Dvojice za celý tento program včetně focení zaplatí 300 korun, jedno až tři děti do patnácti let mají v doprovodu rodičů účast zdarma. Kapacita je omezená pouze na patnáct párů, proto je třeba si včas zamluvit místo. Bližší informace jsou na www.ckrumlov.cz/valentyn2011, kde zájemci najdou i rezervační formulář.

 



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.