TZ: Odstartovalo hlasování MISS ACADEMIA ON-LINE 2011!

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 19. 02. 2011

Hlasování o „nej vysokoškolačku“ odstartovalo na webových stránkách www.missacademia.cz a www.studenta.cz ve středu 9. února 2011. Do hlasování se můţe zapojit široká veřejnost.


Realizační tým jiţ měl čest seznámit se s desítkou finalistek. Nyní máte tuto moţnost i Vy a právě Váš hlas můţe rozhodnout o tom, která finalistka získá titul MISS ACADEMIA ONLI-NE 2011! Internetové hlasování potrvá do 20. března 2011 ve spolupráci s internetovým portálem a magazínem pro studenty Studenta.


Informace o všech finalistkách naleznete na webových stránkách MISS ACADEMIA ČR 2011. Zvolit si svou favoritku můţete nejen podle fotografií, ale také pomocí krátkého video-rozhovoru. V kaţdém z profilů dále naleznete základní informace o finalistkách a jejich odpovědi na tři záludné otázky, které vymysleli fanoušci MISS ACADEMIA na Facebooku.

„Vítězka MISS ACADEMIA ONLI-NE 2011 obdrţí věcnou cenu od exkluzivního internetového nákupního klubu, který nabízí luxusní módu. Titul bude vyhlášen na slavnostním galavečeru konaném 29. března 2011 v Kongresovém centru Zlín“, uvedl manaţer projektu Marek Klos.
Unikátní projekt MISS ACADEMIA ČR 2011 organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. „Motto letošního patnáctého ročníku zní andělsky krásná, po čertech chytrá. Snaţíme se vyvrátit mylné tvrzení, ţe krásná dívka nemůţe být zároveň inteligentní. Hledáme miss, která má (s)mysl“, dodal manaţer projektu Ondřej Kalvach.


Hledáme miss, která má (s)mysl.


Více informací na www.missacademia.cz  a www.facebook.com/missacademia .



Autor: Eva - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů.

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.