Odhalte spolu se svými dětmi nečekaná zákoutí divadla Ponec

Typ článku: O dětech a pro děti

Datum vložení: 04. 12. 2009

Veřejnosti obvykle nepřístupné prostory jedinečného tanečního divadla Ponec mohou děti spolu se svými rodiči poodhalit při představení Putování ve větvích, které je postaveno na interaktivním tanečně-divadelním programu.


Veřejnosti obvykle nepřístupné prostory jedinečného tanečního divadla Ponec mohou děti spolu se svými rodiči poodhalit při představení Putování ve větvích, které je postaveno na interaktivním tanečně-divadelním programu. Autoři představení (L. Tretiagová a O. Lipovský) inspirováni knihou francouzského spisovatele Timothée de Fombella pojali scénu divadla jako obraz stromu, který je říší hlavních hrdinů příběhu, malého Tobiáše a jeho kamarádky Elíši. Vychutnejte si spolu se svými dětmi tento magický svět! Putujte společně s herci a tanečníky, za doprovodu živé hudby, ve větvích od koruny až ke kořenům, kolem jezírka i měkkou trávou a poznejte tajemství stromu tajemství, které je vlastně jedním velkým podobenstvím o naší planetě.

Představení je určené pro děti od 7 let a v prosincovém programu ho divadlo uvede v neděli 6. 12. od 14.00 a 17.00 a v ponděli 7. 12. od 10.00 a 15.00 pro veřejnost i pro školy.


Režie: Ondřej Lipovský a Lenka Tretiagová
Tvorba a interpretace: Petra Brabcová, Eliška Kašparová, Jaroslava Kopecká, Bára Látalová, Ondřej Lipovský / Milan Loviška, Vojtěch Švejda, Josef Wiesner
Dětské role: Martin Daněk, Barbora Daňková, Vincent Didunyk, David Králík, Anna Podskalská, Anna Tretiagová
Živá hudba: Icon Orchestra – Jan Holeček, Agnes Kutas, Tomáš Žižka
Scéna a kostýmy: Ondřej Lipovský
Produkce: Marie Kinsky
Představení vzniklo s přispěním: MHMP, MK ČR, Marie Kinsky, Tanec Praha o. s., ZUŠ Na Popelce v Praze 5

 

 


 



Autor: Alysia2

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.