LETNÍ HŘIŠTĚ POD STŘECHOU

Typ článku: O dětech a pro děti

Datum vložení: 15. 06. 2011

V kulturním domě Kyje nabízíme prostor na hraní i odpočinek. Pro děti je přichystáno příjemné a klimatizované prostředí vybízející ke hře a zábavě. Pro rodiče možnost posezení a další zábavy. V naší herně je připraven stolní tenis, mini golf, hračky pro menší děti, převleky na hraní.


 Po-Pá od 10 do 15 hodin. Vstup Kč 20,- za osobu, rodinné vstupné (2+2) 60,-

 

http://www.kvizpraha14.cz

Tip na dopravu: Z Masarykova nádraží jezdí do zastávky Kyje vlak City Elefant každou půlhodinu (vždy v 10 a ve 40). Cesta trvá pouhých 10 min a ve vlaku platí jízdenky MHD a Opencard. :)

 



Autor: KVIZ Praha 14 (kulturní dům Kyje)

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.