Goldwing klub na návštěvě muzea Jana Kašpara

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 10. 07. 2011

Dne 9 července na Letišti v Rábech byla uvítána vzácná návštěva. Klub motorkářů, majitelů nádherných Goldwingů pořádal Evropský sraz.


Na této obrovské akci se sešlo 400 motorek a spanilá jízda byla nasměrována na letiště , kde po celou dobu probíhaly letové ukázky historických replik . Nejdříve se na blankytně modrém nebi ukázal letoun Camel , přihlížející nejdříve vystrašila palba slepou municí, ale nakonec každý jen tiše záviděl pilotovi skvělý výhled nejen na Hrad Kunětická hora ale i na obrovské množství vyrovnaných motorek.



Jako další se představila stíhačka Fokker E.III , svojí obratností uváděla v úžas přihlížející motorkáře. Kdo chtěl vidět vše z ptačí perspektivy mohl nasednout do letadla a vzlétnout nad Kunětickou horu.
 Jen škoda , že na tuto zastávku bylo naplánována pouze krátká chvíle a všichni museli pokračovat dál, tak rychle jak se zaplnily prostory nádhernými motorkami, takzvanými Goldwingy tak za chvíli bylo prázdno.



Autor: salajda - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.