Klub Sluníčko pro děti již od 2 let bez rodičů

Typ článku: O dětech a pro děti

Datum vložení: 27. 10. 2011

Dopolední klub Sluníčko pro děti bez rodičů již od 2 let na pobočce KULTURNÍHO CENTRA „12“ v Pertoldově ulici www.kc12.cz


Klub Sluníčko pro děti již od 2 let je pro děti otevřen v pondělí, středu, čtvrtek a pátek od 9,00 do 12,00 hod.

Náplní klubu je cvičení, výtvarná činnost, hudební činnost, čtení pohádek a hraní si s vrstevníky. V případě hezkého počasí je možné provádět tyto činnosti venku ve dvoře, který je součástí klubovny. Klub je plně vybaven hračkami, cvičebními, hudebními a výtvarnými pomůckami.

Pobyt v klubu Sluníčko se osvědčil také jako výborná příprava na mateřskou školu, děti si mohou v malém počtu vyzkoušet školku „nanečisto“.  Na rozdíl od klasické školky přijímáme i děti, které ještě nechodí na nočník. Stačí jim přibalit k svačince a pití náhradní plínky. Nočníky jsou samozřejmě také k dispozici.

Nedílnou součástí programu jsou také oslavy různých svátků s dodržováním všech tradic a zvyků.

 

Dětem nezapomeňte vzít také pevné boty na přezutí, ve kterých mohou i cvičit a oblečení dovnitř, stačí např. tepláky.  

Rezervovat místo si můžete dlouhodobě na 1 - 3 dny v týdnu či jen jednorázově. A to nejlépe na tel. čísle 244 403 129, mobil

602 423 419, popřípadě mail: horcickova@kc12.cz . 

Kapacita je max. 8 dětí.

Cena za celé dopoledne (3 hod.) je 170,- Kč.

 

 

Pokud máte obavy, jak se bude vaše dítě adaptovat, chcete spolu s ním poznat paní lektorku a prostory, kde bude trávit čas, je dobré nejdříve přijít na dopolední klub pro maminky s dětmi, který se koná jednou týdně a to v úterý od 9 do 12 hod.  Dítě pozná prostředí i paní lektorku v doprovodu maminky a příště již půjde sice bez ní, ale do známého prostředí. Tento postup se velice osvědčil.   

Na klub pro maminky s dětmi rezervace nebereme, ale vstupenku si lze zakoupit v době konání klubu, v případě omluvy vstupenka nepropadá, ale dá se využít k příští návštěvě klubu.

Kapacita je max. 10 maminek s dětmi.

Cena za celé dopoledne (3 hod.) je 80,-Kč/maminka + 1 dítě a 100,-Kč/maminka + 2 a více dětí.

Paní lektorka Blanka Pňovská vede klub Sluníčko již 4.rokem a u dětí a rodičů je velmi oblíbená.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PŘIJĎ MEZI NÁS I TY!

 



Autor: horcickova

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.