Britský e-liquid ECOpure do elektronické cigarety

Typ článku: Lidé a zdraví

Datum vložení: 18. 03. 2012

E-liquid ECOpure je výrobek Britské značky Intellicig, která vyrábí spolehlivé a žádané elektronické cigarety, vyrobené ve Velké Británii.


E-liquidy ECOpure jsou vyrobeny v Evropské unii ve Velké Británii a splňují všechny bezpečnostní normy EU. Procházejí náročným testovacím procesem, výrobce testuje i jednotlivé šarže, aby byla zajištěna stoprocentní čistota. Mají bohatou chuť a mnohem lepší dýmivost, než běžné eliquidy vyrobené v Ćíně.

Intellicig zatím jako jediný výrobce využívá k testování svých náplní metodu HPL.

Elektronická cigareta Intellicig Evolution je také vyrobena ve Velké Británii a splňuje všechny pedpisy EU. Její spotřeba e-liquidu je nižší, než u elektronických cigaret s neznačkovým eliquidem.

Náplně s e-liquidem ECOpure je doporučeno používat i do elektronických cigaret neznačkových výrobců, protože Britský výrobce garantuje u těchto náplní maximální čistotu a nezávadnost, která je při vdechování důležitá.

E-liquid ECOpure stejně jako sady elektronických cigaret Intellicig můžete zakoupit v eshopu www.ecigarette.cz a zboží Vám bude doručeno i na dobírku.
 



Autor: ecig568

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.