Pozvánka na akce ve dvoře – jaro 2012

Typ článku: O dětech a pro děti

Datum vložení: 18. 04. 2012

Teplé měsíce jsou tu a pro veřejnost jsou opět přichystané akce ve dvoře KULTURNÍHO CENTRA „12“ u pobočky v Pertoldově ulici.


Na státní svátek v úterý 8. května se můžete vydat ze dvora do Modřanské rokle plné magie a kouzel na „Čarovné putování s Harry Potterem a jeho kamarády“, start i cíl je ve dvoře a registrace na startu je od 10.00 do 13.00 hodin.  Čarodějnické hry a soutěže v lese připravuje občanské sdružení Lačhe Čhave. Ve dvoře můžete navštívit pravou věštírnu s čarodějem.    

Všechny příznivce živých tvorů čeká ve středu 16. května od 16 do 18 hod. „Výstava domácích mazlíčků“. Děti mohou své zvířecí miláčky přihlásit na mail.: horcickova@kc12.cz . Jako host a veterinární dohled tu bude MVDr. Petronela Síbová, která je připravena odpovědět dětem na všechny dotazy ohledně zvířátek.

Od 18 hod.mohou děti shlédnout zvířecí pohádku divadélka ROMANETO „Příběhy pana Čudly “. V případě nepříznivého počasí se představení uskuteční uvnitř v sále.

 „Taneční utkání“ proběhne ve středu 6.června od 17,30 – nastoupí proti sobě dva spřátelené taneční týmy Rebelky a Twister a hodnotit je bude nekompromisní porota.

Jarní akce završí v úterý 19.června mezi 16 – 18 hod. „ Pravěk ve dvoře“ – na děti čekají pravěké hry a soutěže, které pro ně připravují Skauti z Modřan, pravěká maska je vítána. V 18 hod.se přesunete do středověku a shlédnete šermířské vystoupení a poté vystoupí taneční skupina REBELKY.

Na všechny akce ve dvoře je vstupné dobrovolné.

Spojení: KC „12“, pobočka Pertoldova: bus 139, 253 do stanice Pavelkova. Telefon: 244 403 129, web: www.kc12.cz, mail. kc12@kc12.cz

 



Autor: horcickova

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.