Nový pražský klub Kuře v Hodinkách.

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 30. 01. 2010

V pátek 29. ledna pokřtí trio Michala Prokopa, Luboše Andršta a Jana Hrubého nový pražský klub Kuře v Hodinkách.


Prostor s kapacitou pro stovku hudebních posluchačů se otevírá v restauraci Kuře v Hodinkách v Praze na Žižkově. Interiér restaurace, která funguje již delší dobu, je poctou zakladatelům českého rocku. Název podniku je odvozený od kultovního alba legendární české skupiny Flamengo. Prostory zdobí největší sbírka českých i zahraničních obalů gramofonových desek podepsané jejich autory. Nový koncertní sál pokřtí v pátek 29.ledna svým koncertem trio v sestavě Michal Prokop, Luboš Andršt a Jan Hrubý. Koncert začne ve 21 hodin a vstupenky budou k dostání pouze na místě. Rezervace jsou možné na tel 222 734 212 přímo v klubu.

 

Další koncerty, které se zde chystají, budou s beatovou atmosférou klubu úzce souviset. Koncertní serie tzv. kuřecích čtvrtků představí v průběhu letošní zimy a jara v klubu mimojiné Vladimíra Mišíka, Ivana Hlase, Pavla Váněho, Jiřího Schmitzera, Petera Lipu, Tonyho Ducháčka and Garage, či mladší hudební projekty jako např. milo, The Spankers, Uširváč nebo Votchi. V jednání jsou i koncerty některých zahraničních umělců. Každý poslední čtvrtek v měsíci je věnován předehře klubové noci v produkci festivalu United Islands. Vstupné na koncerty bude v rozmezí od 100 do 250 Kč, na klubovou noc United Islands je vstup zdarma. Provozovatel klubu si od koncertů slibuje výjimečnou atmosféru garantovanou komorním prostředím a pohodový průběh akcí. Zázemím restaurace Kuře v hodinkách nabízí vedle koncertního sálu návštěvníkům také kvalitní kuchyni.

 

Kuře v hodinkách má oficiální webové stránky www.kurevhodinkach.cz, sídlí na adrese Seifertova 26, Praha 3 - Žižkov (tram 5,9,26 do zastávky Lipanská).

 


Pátek 29. ledna od 21 hod
Michal Prokop, Luboš Andršt, Jan Hrubý trio
Kuře v Hodinkách, Seifertova 26, Praha 3
vstupné: 250 Kč, k dostání pouze na místě v den akce

Více info: www.kurevhodinkach.cz / www.michalprokop.cz / www.joesgarage.cz


Kontakt: ag. Joe´s Garage, David Gaydečka, tel. 724-295013, e-mail: koncerty@joesgarage.cz
 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.