ROCKPARÁDA – FAJN ROCK MUSIC DOSTALA OD TV PUBLIC LEPŠÍ VYSÍLACÍ ČASY

Typ článku: Media, rádio a TV

Datum vložení: 30. 01. 2010

Do únorového pokračování Rockparády, ve které budete moci poprvé hlasovat pro své oblíbence i pomocí SMS, postoupily na základě diváckého hlasování z lednového dílu klipy skupin: TRAKTOR, E!E, PARADEMARCHE, TURBO a vítězné DOGY.


Dále se tu můžete těšit na nové soutěžní klipy a aktuální rozhovory s Petrem Hrdličkou ze skupiny ŠKWOR, jihočeskými SEVEN, dále s LIVEEVIL, KURTIZÁNY Z 25. AVENUE a Jirkou Urbanem z ARAKAINU.

 

Rockparáda Fajn rock music online

\"Fajn

 

Jako exklusivní host přijal pozvání KAMIL STŘIHAVKA, který nás přišel v super náladě po super mejdanu pozvat na koncert k 20. výročí jeho hudební kariéry.

 

Každý hlasující se dostává do slosování a kromě parádních hudebních cen od všech zúčastněných kapel a dárků od ČMN tu čekají v „hlasovačce“ na někoho z vás i volné vstupenky na koncerty skupin RAGE a SEVEN, GAMMA RAY a FREEDOM CALL a světovou rockovou legendu SCORPIONS.

 


Premiéru únorového dílu ROCKPARÁDY můžete zhlédnout v éteru na TV PUBLIC – www.publictv.cz v pondělí 1.2.2010 od 19 hod. a dále potom v dalších jedenácti reprízách:

 

úterý 2.2.            11:00 repríza
středa 3.2.            20:00 repríza
čtvrtek 4.2.            11:00 repríza
pátek 5.2.            19:00 repríza
neděle 14.2.          21:00 repríza
pondělí 15.2.          19:00 repríza
úterý 16.2.          11:00 repríza
středa 17.2.          20:00 repríza
čtvrtek 18.2.          11:00 repríza
pátek 19.2.          19:00 repríza
neděle 28.2.          21:00 repríza

Dále můžete tuto jedinou českou rockovou hitparádu sledovat on line od 1.2.2010 na adrese: www.rockparada.cz , kde také najdete veškeré ostatní informace i včetně hlasovací tabulky.

Přejeme super rockový zážitek s českými rockery a držíme palce při slosování. Vaše TV ROCKPARÁDA - FAJN ROCK MUSIC
 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.