Pohádka: O Honzovi, kocourkovi a princezně

Typ článku: O dětech a pro děti

Datum vložení: 30. 01. 2010

Odbor kultury vás srdečně zve v neděli 14. února od 16.00 do Club kina na pohádku O Honzovi, kocourkovi a princezně v podání divadla Hračka.



Odbor kultury vás srdečně zve v neděli 14. února od 16.00 do Club kina na pohádku O Honzovi, kocourkovi a princezně v podání divadla Hračka. Na motivy francouzské pohádky se rozvíjí veselý příběh kocourka a Honzy, kteří přemohou zlou ježibabu a čaroděje a vysvobodí zakletou princeznu. Veselé a zajímavé představení je srozumitelné i těm nejmenším. Režie : Jaroslav Vágner, výprava : Václav Svěrák Vstupné 70 Kč.

 

Pavel Blazenin
Vedoucí odboru kultury
Mesto Cernosice
web: www.mestocernosice.cz
email: pavel.blazenin@mestocernosice.cz
Tel: +420 251 641 116
Mobil: +420 602 200 817


 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.