TZ: BOSKOVICE 2013 - festival pro židovskou čtvrť

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 10. 06. 2013

Ve čtvrtek 11. července začne v Boskovicích na jižní Moravě již 21. ročník festivalu věnovaného unikátní památce – místní židovské čtvrti. Festival vyhlášený svou pohodovou atmosférou ve čtyřech dnech opět přinese zajímavé koncerty, výstavy, divadelní představení, filmy, autorská čtení a mnoho dalšího.


BOSKOVICE 2013 - Festival pro židovskou čtvrť

11. - 14. července 2013

 

Boskovický festival bude jediný, který v létě představí izraelskou kapelu Psoy Korolenko & Oy Division! Na hlavní hudební scéně dále zahrají: česká legendární kapela Mňága a Žďorp, stálice alternativní hudební scény Už jsme doma, polští Klezmafour, špička české world music Čankišou, slovenská skupina Kubo Ursiny & Provisorium a další.


Neméně zajímavý program však přinesou i menší festivalové scény. Hudební fanoušky potěší rakouské bluesové trio Roosevelt Houserockers, Vladimír Václavek, slovenští Longital, Květy, Plum z Polska a řada dalších lahůdek nejrůznějších žánrů.


Divadelní sobota bude ve znamení ekvilibristiky, neděle pro změnu pohádková a těšit se můžete na taková jména, jako jsou Teatr Novogo Fronta, Loutky bez hranic či Zirk Mir z Norska.


Pestrá je i filmová nabídka – přinese profil Juraje Jakubiska, vítězný film soutěže dokumentárních snímků Cena Pavla Kouteckého, aktuální evropské celovečerní snímky i řadu dokumentů a studentské filmy.


Permanentka na čtyři dny stojí v předprodeji 450 Kč, na místě 590 Kč; pro studenty je 350 Kč a 490 Kč. Podrobné informace najdete na www.boskovice-festival.cz .
 

Přijeďte si užít léto s celou rodinou na boskovický festival!
 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.