TZ: WORLD OF BEAUTY ZAHÁJÍ SEZONU

Typ článku: Lidé a zdraví

Datum vložení: 25. 07. 2013

16. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA se otevře návštěvníkům již v pátek 6. a v sobotu 7. září. V moderních halách areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY na ně bude čekat nabídka top novinek i oblíbených přípravků více než tří stovek vystavovatelů.


Na veletrhu budou přítomni především také odborníci, kteří poskytnou cenné rady pro péči o pleť podle jejího individuálního stavu, nabídnou možnosti formování postavy či návod na zdravý životní styl a vhodný pohyb pro danou věkovou kategorii i typ zákazníka.


Návštěvníci se mohou těšit na trendy v líčení, účesech, odívání – look 2014 – již tradičně v podání týmu Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové a dalších předních vizážistů a kadeřníků.Velkou oblibu si získala řada módních přehlídek předních návrhářů a oděvních značek v podání řady českých miss, stejně tak známých tváří show businessu, tentokrát se mj. zúčastní Monika Žídková, Eliška Bučková, Taťána Makarenko, Taťána Šedivá a finalistky České Miss 2013.


V několika saloncích i na hlavním podiu bude probíhat kromě programu věnovanému metodám pro péči o příjemný a mladistvý vzhled také cyklus interaktivních přednášek a ukázek věnovaných péči o nohy, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Návštěvníci se dozvědí, jak a proč používat aromaterapii, kdy začíná být nezbytnou fyzioterapie, které masáže mohou vyzkoušet a jak pomáhají, co je irisdiagnostika, jak může astrologie osvětlit vztahy mezi rodinou či přáteli.


Na veletrhu nebudou chybět soutěže – finále České mistrovské soutěže v make-upu, mezinárodní soutěž v modelování nehtů (nail designu), mezinárodní soutěž ve Spa manikúře, finále prestižní soutěže kadeřníků „INSPIRACE 2014“, tentokrát věnovaná pánským účesům, i soutěž pod názvem „BEPPA“ o výrobky mimořádné kvality, které nabízejí naši výrobci i prodejci.

Novinkou bude samostatná hala s nabídkou minerálů, drahých kamenů, bižuterie a doplňků, kam bude vstup pro návštěvníky zdarma. Především přírodní minerály více i méně zpracované rukama zručných tvůrců jsou vyhledávané jako nezbytná tečka k slušivému účesu, líčení a oděvu pro pracovní i slavnostní den, zvláště pak pro večerní příležitosti. Pro jejich autenticitu a často snad i schopnosti pozitivního „naladění“ jsou velice vyhledávané příznivci feng-shui.


www.worldofbeauty.cz

http://www.facebook.com/KosmetickyVeletrh

 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.