TZ: 21. ročník festivalu Boskovice je za námi

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 25. 07. 2013

Festival pro židovskou čtvrť, který se konal 11. až 14. července v Boskovicích, je úspěšně uzavřen.


Navštívil ho podobný počet příznivců jako v minulém roce – kolem 4000. Návštěvnost se během posledních let ustálila a řada lidí se na festival pravidelně vrací. To je pro pořadatele důkazem toho, že pohodová atmosféra, která v Boskovicích panuje, je opravdu jedinečná a dobrý festival netvoří jen hvězdná jména, ale hlavně duch celé akce.

Program byl od začátku do konce nabitý a na své si přišli opravdu všichni – nejen milovníci hudby.

Dramaturgové divadelní scény letos vybrali skvělá představení a hrad byl naplněn k prasknutí. Také filmy opět zaznamenaly výrazný zájem a totéž se dá říct i o výstavách a doprovodném programu, jako je čtení, přednášky, cyklovýlet, prohlídky židovské čtvrti (ty se oproti původnímu plánu konaly ne jednou, ale dvakrát denně) a další.
 
Počasí bylo sice chladnější, ale hrozící bouřky se Boskovicím po celou dobu festivalu vyhýbaly. Ten tak proběhl v poklidu a bez větších problémů.
 
Atmosféru nejlépe dokumentuje festivalová fotogalerie, která je stále doplňována:
www.boskovice-festival.cz/fotogalerie



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.