Darwin a Motýl pro pana Darwina

Typ článku: Kulturní akce

Datum vložení: 21. 02. 2010

Darwin a Motýl pro pana Darwina 29.04.2009 - 14.03.2010


Pro velký úspěch je výstava DARWIN
a akce Motýl pro pana Darwina v Pavilonu 
Anthropos prodloužena do 14. března 2010.
Motýli vzlétnou z Pavilonu Anthropos do Biskupského
dvora, kde se více přiblíží návštěvníkům. Těšte se 
na 14. březen 2010, na derniéru výstavy plnou evoluce a zábavy.
 

 

 

 

 

Výstava Darwin - výstavní projekt připomíná dvousté výročí narození tohoto geniálního přírodovědce a zakladatele evoluční teorie a zároveň stopadesáté výročí vydání slavného díla O původu druhů přírodním výběrem. Výstava má za cíl ukázat široké veřejnosti, kdo byl Darwin, jeho životní příběh, jeho předchůdce, následovníky, obdivovatele, ale i odpůrce. Mezi doprovodné akce jsou zařazeny projekce filmů a přednáškový cyklus.

  

 

 

Motýl pro pana Darwina - Aneb Buďte tvořiví jako Příroda .
Připojte se k výtvarníkům a osobnostem a vytvořte vlastního motýla, který se stane součástí výstavy Darwin. Svého motýla můžete vyrobit ve výstavě v Pavilonu Anthropos nebo pokud si motýla chcete vyrobit sami doma či ve škole, zašlete jej na následující adresu společně s vašim jménem a kontaktem: Moravské zemské muzeum, k rukám

 

 

Romany Jalůvkové, Zelný trh 6, 659 37 Brno

Místo konání: Brno, Moravské zemské muzeum - Pavilon Antrophos

 

Osobně můžu výstavu opravdu doporučit a to jak lidem, co se o toto zajímají, či laikům, mezi niž se v tomto oboru řadím i já. Výstava mě nadchla, monumentálnost této akce je velmi lákavá!:)

 

 článek naleznete na: http://www.ticbrno.cz/cz/kalendar-akci



Autor: metamorfulatko

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.