Výstava TEPLO DOMOVA na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Typ článku: Muzea a výstavy

Datum vložení: 24. 09. 2014

Ve dnech 10. – 12. října 2014 se na Výstavišti Černá louka v Ostravě uskuteční výstava – TEPLO DOMOVA, na které se představí výrobky, materiály a služby z oblasti stavebnictví, interiéru, exteriéru a vytápění.


Výstava TEPLO DOMOVA je především zaměřena na tři významné obory z oblasti bydlení – topení, komíny a vybavení interiéru, které vytváří útulný domov. Kombinace těchto témat vychází ze současné poptávky na trhu. Na výstavě budou prezentovány novinky a trendové výrobky jako např. stavební materiály, izolační systémy, okna, dveře, vrata, tepelné čerpadla, kotle, komínové systémy nebo nábytek do ložnic. Novinkou výstavy bude hostování Mezinárodního sympozia BAREVNÉ SMALTY. Jedná se o speciální výtvarný projekt upozorňující originálním uměleckým projevem na mizející technologii klasického smaltu. Česká premiéra sympozia představí jedinečné smaltované vany, které dovedou vytvořit jedinečný interiér koupelny. Důležitou součástí akce bude doprovodný program. Užitečné informace, rady a tipy získáte v bezplatných poradnách, které jsou zaměřeny na témata: komíny, vytápění, krby apod. V rámci doprovodného programu mohou návštěvníci shlédnout praktické ukázky malířských technik nebo ochrany dřeva. Souběžně lze navštívit na jednom místě po zaplacení jednoho vstupného čtyřlístek výstav - Teplo domova, Život bez bariér, Kreativ Ostrava a Sladké pečení. Otevírací doba: 10. – 11. 10. 10:00 - 18:00 hodin 12. 10. 10:00 - 16:00 hodin Cena vstupného: Dospělí 70,- Kč Důchodci, děti, studenti, ZTP 50,- Kč Hromadný vstup pro školy 20,- Kč Platí VIP karta 2014

Autor: Ostravské výstavy

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.