OTRLÉ OZVĚNY FESTIVALU FIMOVÉ (NE)ESTETIKY

Typ článku: Film a recenze

Datum vložení: 28. 02. 2010

Vážení filmoví přátelé, Festival otrlého diváka, který se již pošesté koná v kině Aero, je již v plném proudu. Enormní zájem o vstupenky a vyrezervované kapacity svědčí o stoupající oblíbenosti tohoto festivalu filmů, které překračují hranice standardní filmové estetiky.


V kině Aero festival pokračuje až do neděle 14. února, kdy bude zakončen českou předpremiérou očekávaného filmu Vlkodlak.
Kvůli nebývalému zájmu diváků v Praze se organizátoři rozhodli uspořádat ještě ozvěny festivalu v dalších městech v ČR.


„Festival otrlého diváka nastartoval bez zaváhání a už tradičně láme návštěvnostní rekordy. Všem otrle romantickým duším doporučujeme ještě strávit sobotní předvalentinovskou noc Za zelenými dveřmi u Sexuálního dobrodružství Nerona a Poppey. Ti, kdo propásli živou show pekelníků z tetovacího a piercingového studia HELL.cz, si mohou nechat udělat alespoň malou vizuální úpravičku v hellím stánku v baru,“ říká Zuzana Kameníková z kina Aero.

 

Nejen Praha lační po krvi
Nejen v Praze ale diváci lační po dosud nepoznaných filmových zážitcích. Festival v Praze zaznamenal takový úspěch, že se začala ozývat další česká města s požadavkem uspořádání ozvěn festivalu v měsíci únoru a březnu.
Odvážně se do festivalových ozvěn zapojia tato města:

 

Brno, Fleda
Hradec Králové, Central
České Budějovice, Kotva
Olomouc, FK Pastiche Filmz
Jablonec nad Nisou, Junior

Pro aktuální program v těchto lokalitách, případně i dalších, která se připojí, sledujte www.otrlydivak.cz

 

„Těší nás, že přehlídka má rok od roku vyšší návštěvnost a že publikum k Festivalu otrlého diváka přistupují jako ke značce. Projekce se tak proměňují na filmovou pouť, kam diváci chodí především za kolektivními zážitky – pobavit se, nechat se napínat či ozkoušet míru vlastní otrlosti. Pateticky by se dalo říci, že právě proto ani v dnešní době nemá kino odzvoněno, protože dokáže lidem dát odlišný zážitek než sledování filmů doma,“ říká Jiří Flígl, jeden z organizátorů přehlídky.


Předprodej/rezervace:
Rezervace vstupenek na stránkách www.kinoaero.cz nebo na tel. 608 330 088.
Vstupenky v prodeji na pokladně kina Aero (otevřeno denně 17.00-21.00) nebo na pokladně kina Světozor (otevřeno denně od 13.00, o víkendu od 11.00).
Cena vstupenky 90, 100 Kč

Více informací a kompletní program najdete na webových stránkách festivalu www.otrlydivak.cz a stránkách kina Aero www.kinoaero.cz

 

 

 



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.