TZ: Kanadští Purity Ring vystoupí v Praze

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 08. 07. 2015

Jejich debutové album způsobilo na nezávislé hudební scéně pěkný rozruch. Futuristický pop učaroval jak fanouškům, tak kritikům. Letos Purity Ring vydali druhou desku, kterou představí 5. listopadu 2015 v klubu Roxy i českému publiku. Předprodej vstupenek na webu GoOut.cz a v sítích Ticketpro. Cena vstupenky je 490 Kč.


Purity Ring tvoří dvojice Megan James and Corin Roddick. Úspěšná debutová deska Shrines z roku 2012 vznikala současně v Montréalu a Halifaxu. Tisíc kilometrů od sebe tvořili Megan a Corin nesmírně celistvou desku, která měla způsobit malou hudební revoluci. Pitchfork ji označil jako „Nejlepší novou hudbu”, chválou nešetřil ani Rolling Stone, New York Times nebo NPR.
 
Na jejich druhý počin fanoušci čekali celé tři roky až do března letošního roku. Another Eternity tentokát vznikla klasicky ve studiu v rodném Edmontonu, odkud formace čerpala inspiraci. Meganin charakteristický zpěv, dokonale mrazivé beaty a náznaky tanečních rytmů posouvají Purity Ring zas o krok napřed. V České republice se kapela představí vůbec poprvé.


Vstupenky
GoOut.cz goout.cz/cs/listky/purity-ring/kqf/
Ticketpro.cz www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/1629519-purity-ring.html

FB událost
https://www.facebook.com/events/403185066538004/




 

www.fource.cz



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.