TZ: London Elektricity přiváží nové album Are We There Yet?

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 04. 01. 2016

The bossman is back! Majitel Hospital Records Tony Colman aka London Elektricity vydává v listopadu své šesté studiové album Are We There Yet? V rámci turné k novému LP zavítá i do Prahy a kam jinam, než do svého oblíbeného klubu ROXY. Velkého šéfa doprovodí svou deepovější selekcí britský producent Lynx a příběh celé show odvypráví MC Wrec.


London Elektricity má za sebou 5 studiových alb a většina z nich v čele s Billion Dollar Gravy (2003) bez nadsázky změnila drum&bassovou historii a stala se inspirací generacím producentů a především clubberů. 6. listopadu vyšlo v pořadí šesté album Are We There Yet?, které vás dle Tonyho slov „díky spolupráci s umělci jako Emer Dineen, Keeno nebo jazzovou hvězdou Lianne Caroll vezme na cestu celým vesmírem“. Na albu je cítit jemný umělecký rukopis, slyšet je i zpěv samotného autora a posunuje jeho tvorbu mimo hranice drum&bassu.

ROXY je dle vyjádření Tonyho Colmana jeho nejoblíbenějším klubem mimo UK a i díky tomu bývají jeho pražské sety vždy jedinečným hudebním zážitkem.


LONDON ELEKTRICITY (UK), LYNX (UK), MC WREC (UK)
12.2.2016

Start: 22:00
Support djs: TBA
Event: www.facebook.com/events/192452331095763/

Předprodej/Presale: 250czk + popl./+fee
- V Café NoD za 260
- Goout: https://goout.cz/cs/listky/london-elektricity-mc-wrec+support-lynx/tii/
- Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920895



https://www.hospitalrecords.com/
http://www.roxy.cz
 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.