TZ: THE NEIGHBOURHOOD (US) se v březnu zastaví v Praze

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 04. 01. 2016

Americká alternativně pop-rocková skupina The Neighbourhood zavítá poprvé do Prahy. V sobotu 5. března 2016 vystoupí v rámci koncertní série Excelent Jukebox v pražském Lucerna Music Baru. Předprodej lístků za 540 Kč na GoOut.cz a v síti Ticketpro.


The Neighbourhood (někdy jen THE NBHD) se proslavili svým druhým singlem Sweater Weather v roce 2012. Uhrančivá skladba se ihned po vydání umístila na samotné špičce US Alternative a stala se dvakrát platinovou. Singl následovalo veleúspěšné album I Love You, které kapela představila na letních festivalech včetně toho největšího - Coachella. Po odchodu bubeníka Bryana Sammise začátkem roku 2014 změnila kapela svůj zvuk a vydala dva oceňované mixtapy #000000 a #FFFFFF, na kterých spolupracovala s hudebníky napříč žánry jako např. YG, Dej Loaf nebo Danny Brown. Druhého alba se fanoušci dočkali až letos 30. října. Novinka Wiped Out! okamžitě zabodovala a stala se číslem jedna v žebříčku US Alternative. The Neighbourhood na něm znějí svěže a velmi aktuálně, zároveň si však ponechali tak typickou naléhavost vokálu Jesse Rutherforda. Novinka není hudebním obratem o 180 stupňů, ale pomalou evolucí dobře známých postupů charakteristických pro The Neighbourhood.

Aktuální album Wiped Out! představí The Neighbourhood v pražském Lucerna Music Baru v sobotu 5. března. Přijde jaro do vsi a s ním kalifornská alternativa.

Upozornění: Lucerna Music Bar se pro návštěvníky otevře už v 18:00. Koncert začne dříve, než je obvyklé.

 

www.fource.cz



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.