TZ: Koncert Three Days Grace se pro velký zájem přesouvá do Malé sportovní haly

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 04. 01. 2016

Loni v červnu byli jedním z headlinerů královéhradecké edice festivalu Rock for People. A letos se 24. ledna vrátí, konkrétně do Malé sportovní haly v pražských Holešovicích. Řeč je o kanadských Three Days Grace. Charismatickou čtveřici, která ve své tvorbě umně kombinuje rock s metalem, grungem a dokonce elektronikou, přiveze pořadatelské duo Rock for People, Michal Thomes a Petr Fořt. Původně bylo jejich vystoupení plánováno v klubu Roxy, ale během tří dnů byla kapacita vyprodána. Proto se koncert kvůli obrovskému zájmu stěhuje do větších prostor.


Fanoušci kapelu v červnu přijali skvěle a vytvořili výbornou atmosféru. Proto jsme neváhali jejich vystoupení zopakovat i v klubu. Díky enormnímu zájmu jsme v důsledku zvažovali dvojkoncert, nebo větší prostory. Nakonec se lednový koncert uskuteční v Malé sportovní hale na Výstavišti v Holešovicích, cena lístků v předprodeji zůstává stejná,“ shrnuje Michal Thomes, jeden ze dvou hlavních organizátorů festivalu Rock for People.

Vstupenky je možné opět zakoupit v předprodeji v síti GoOut za 790,- Kč. Rock for People se v roce 2016 bude konat od 3. do 5. července tradičně ve Festivalparku v Hradci Králové. Více informací na www.rockforpeople.cz.

Ačkoliv Three Days Grace fungují již od roku 1992, zavítali vloni do České republiky vůbec poprvé po dlouhých 23 letech od svého založení. V Kanadě a ve Spojených státech jsou etablovanou a adorovanou kapelou s širokou fanouškovskou základnou a bezmála 8 miliony přívrženci na facebooku. V průběhu své dosavadní kariéry prodali více než 6 milionů desek po celém světě. Letos v březnu vydali své páté studiové album, první v čele se zpěvákem Mattem Walstem, s názvem Human. Díky přesunu a navýšení kapacity budou moci na koncert zavítat i fanoušci, na které se v první vlně předprodeje nedostalo.
 



Autor: Maldika - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.