Rock Café slaví 25. narozeniny

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 07. 01. 2016

Rock Café se dožívá čtvrtstoletí a to je potřeba pořádně oslavit! Kromě prvotřídního mejdanu dorazí i zajímaví gratulanti!


Jedním z nich bude i vypsaná fiXa, která u nás v klubu začínala svou hvězdnou kariéru a nyní se k nám vrací s narozeninovým přáním na strunách!

 

 

Dalším gratulantem budou naši oblíbenci a thrash-rock'n'rolloví šílenci Hentai Corporation! Součástí jejich přání bude prý tajemný bobří tanec… no, nechme se překvapit!

 

 

Jako první vás k narozeninovému tanci vyzve lehce neortodoxní JegR!

 

O nehudební narozeninovou zábavu se postará naše oblíbená improvizační show KOMEDIOMAT!

 

9.1.2016 / otevřeno od 18.00


Harmonogram večera:
18:30 KOMEDIOMAT
20:20 JegR
21:30 vypsaná fiXa
23:00 Hentai Corporation
Ve 21:00 zároveň odstartuje v galerii svůj set DJ Efka!

 

Pro všechny plnoleté příchozí welcome drink.
Narozeninový fotokoutek.

 

Předprodej
190,- + poplatky v Rock Café (RC Boutique út - pá 16.00 - 22.00, so 17.00 - 22.00) a v sítích GOOUT.cz - Kulturní přehled a Ticketstream
250,- v místě



Autor: Pája Hartmanová - Autor z oblibeny.cz

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.