Režisérka nafotila mystické fotografie, které vám vyrazí dech

Typ článku: Fotografování

Datum vložení: 31. 01. 2016

Mladá režisérka Eva Toulová se stala modelkou uměleckých fotografií, z kterých se tají dech. V netradičních foto - obrazcích, jakoby ožívala plátna starých umělců a jejich fantaskní svět. Autorem série je jeden z nejvýraznějších propagátorů výtvarné fotografie, Lumír Žemla, jehož hlavní doménou je malovaná fotografie.


Lumír je nesmírně talentovaný fotograf iniciující smysluplné charitativní projekty. Já osobně nejsem moc zvyklá objevovat se před objektivem. Ale jako umělkyni mě uchvátila Lumírova práce. Jeho fotky jsou jedny z nejkrásnějších, které jsem viděla! Tak atmosferické a emocionální, připomínající malbu.“ řekla o dílech Eva Toulová.

 

Režisérka, která sklízí četné úspěchy na poli filmové branže, před rokem uvedla do kin celovečerní film Šťastná. Dále například režírovala úspěšnou reklamu pro pánské obleky, která nyní běží na televizních obrazovkách s Martinem Krausem, Tomášem Vernerem a Petrem Štěpánkem. Pod jejím režijním vedením prošly herecké osobnosti jako Dana Morávková, Jan Hrušínský, David Kraus, Ljuba Krbová, Aneta Krejčíková, David Gránský, Ilona Csáková a mnozí další.

 

 

 



Autor: alena Nová

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.