VSTUPTE MEZI LEGENDY FOTBALU!

Typ článku: Muzea a výstavy

Datum vložení: 23. 06. 2016

Při příležitosti Mistrovství Evropy ve fotbale 2016 ve Francii připravil Grévin Praha lahůdku pro všechny fotbalové fanoušky a nadšence. Od 10. června do 10. července 2016 můžete soutěžit s Pavlem Nedvědem a Petrem Čechem nebo přijít fandit do Café Grévín při živých přenosech závěrečných utkání.


VYFOŤTE SE S LEGENDAMI FOTBALU A VYHRAJTE MÍČ S PODPISEM PAVLA NEDVĚDA!

V Muzeu Grévin máte možnost potkat velké fotbalové legendy Pavla Nedvěda a Petra Čecha. Když se s nimi vyfotíte a fotografii nasdílíte jako komentář k fotbalovému příspěvku na facebookové stránce Grévin Praha, zapojíte se do soutěže o fotbalový míč podepsaný Pavlem Nedvědem nebo jeho podepsanou fotografii. Vítězem se stane fotografie, která získá nejvíce „LIKE“.

 

FANDĚTE FOTBALU V CAFÉ GRÉVIN!

Vosková socha Petra Čecha zdobí přízemí muzea a láká všechny fotbalové fanoušky. Neopakovatelnou atmosféru fotbalových zápasů ME 2016 můžete zažít v příjemném prostředí naší kavárny při sledování živých přenosů. Na velké obrazovce se můžete těšit na přenosy semifinálových utkání 6. a 7. července i na velké finále 10. července vždy od 21:00 hodin.

 

Po celou dobu konání fotbalového ME 2016 vždy od 18:00 hodin je čepované pivo v naší kavárně výhodnější o  20%. A pokud ve stejné době koupíte speciální fotbalovu vstupenku on-line, získáte k ní i pivo!

 

Web: http://www.grevin.com/
FB: http://www.facebook.com/GrevinPraha/
Pravidla soutěže: http://www.grevin-praha.com/cz/zpravy/vstupte-mezi-legendy-fotbalu

 



Autor: HAVAS PR

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.