Přivítejte prázdniny v Muzeu Grévin s pohádkovými bytostmi Již tento víkend tu ožije pohádková říše

Typ článku: O dětech a pro děti

Datum vložení: 23. 06. 2016

Konec školy je konečně tady a prázdniny jsou za dveřmi. A jaké budou? V Grévinu slibují, že pohádkové .... A proto se v zábavném muzeu voskových figurín v Celetné ulici na dva víkendové dny 25.–26. června od 9 do 18h malí i velcí návštěvníci přenesou do kouzelného světa pohádek a společně s pohádkovými bytostmi letní prázdniny přivítají.


 Vstupte do pohádkové říše

Jste si jistí, že socha Krtečka nebo Spejbla opravu nežije? A víte, co se může skrývat za tajemnými dveřmi, které objevíte při průchodu muzeem? Právě to vše můžete objevit a prozkoumat v tajemném a magickém muzeu, které na víkend opět ožije. Lobby s kavárnou muzea Grévin v Celetné ulici 15 se stane velkým hudebním i divadelním pódiem, na kterém bude probíhat jedno představení za druhým. Pohádkové bytosti se tu předvedou v plné parádě během hereckých i loutkových představení a děti se budou moci zapojit do speciální pohádkové hry. Pohádkoví muzikanti budou hrát a zpívat s dětmi, v kreativní dílničce se děti díky malování na obličej samy promění v oblíbené pohádkové hrdiny.

 

V každé pohádce je nějaká magická trojka

O veselou náladu nebude nouze, protože tihle herci - pohádkáři rozhodně umějí vtáhnou děti do magického světa. Celé muzeum ožije pohádkovou hrou. A jako v nejedné pohádce, bude třeba i tady v Grévinu splnit tři úkoly. Na třech stanovištích, přímo v expozici mezi voskovými sochami, budou pro děti připraveny úkoly, které jim zadají kouzelné bytosti. Na všechny úspěšné a nebojácné hráče čeká odměna v podobě originálního dárku od Muzea Grévin! Za nasbíraná 3 razítka si děti pořídí také dobroty v Café Grévin nebo uplatní slevu na něco na památku z obchodu se suvenýry.

 

Muzeum Grévin je totiž místo, kde to žije!

A dokazuje to i nové ocenění, které právě získalo Muzeum Grévin Praha. Cestovatelé z celého světa ocenili muzeum Certifikátem výjimečnosti pro rok 2016. Toto ocenění vzdává hold podnikům, které v minulém roce získávaly od cestovatelů na TripAdvisoru konzistentně nadšené recenze.

 

"Na stávajícím programu muzea, který je součástí projektu „Muzeum, které žije“, spolupracuje i hostující herec Nové scény Národního divadla Petr Batěk," říká Daniela Pedret, marketingová ředitelka muzea Grévin. "Jeho umělecký záběr je velmi široký, nás nejvíce zaujala režie projektu ožívajících“ zámků a muzeí. Je velkou inspirací pro vznikající spolupráci, " dodává Pedret.

 

FB událost: www.facebook.com/events/258166661225604/



Autor: HAVAS PR

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.