Výstava masožravek, kaktusů a sukulentů

Typ článku: Příroda a zvířata

Datum vložení: 03. 06. 2010

Botanická zahrada v Brně pořádá ve dnech od 27. května do 4. června výstavu masožravých rostlin a kaktusářský klub Astrophytum od 29. května do 6. června výstavu kaktusů a sukulentů v areálu zahradnictví Čtyřlístek, poblíž ZOO.


Obě akce jsem navštívil společně s kolegou a kamarádem Pavlem, vášnivým pěstitelem kaktusů, který z rukávu sype latinské názvy každé rostlinky, na kterou jen ukážete.

 

Neobvykle deštivý a na červen chladný den byl sice spíš něž na výlet ideální na strávení doma v teple za pecí, ale my byli už dávno rozhodnutí a tak se šlo. Bylo toho tolik, že by stálo za to se znovu vrátit.

 

Kontakt:

Botanická zahrada v Brně: www.sci.muni.cz/bot_zahr/

Klub Astrophyum Brno: www.astrophytum.cz/

 

 

 

 

 

 

 

 



Autor: Marek Kamínek

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.