Rocková soutěž ROCKMATCH

Typ článku: Hudba a hudební akce

Datum vložení: 01. 10. 2009

Rocková soutěž ROCKMATCH po úspěšném zkušebním provozu v Brně roztahuje svá křídla nad celou Českou republikou. Od 15. září tohoto roku se kapely mohou registrovat do libovolného soutěžního regionu, ve kterém budou soupeřit o přízeň fanoušků s ostatními skupinami. Cílem organizátorů soutěže je dostat do hry maximální počet mladých kapel, nabídnout jim stovky koncertních příležitostí ročně a podpořit je propagací i kompletním servisem.


Kapela se po registraci na stránkách ROCKMATCH.cz zařadí do žebříčku kapel pro vybraný region. O tom, které tři kapely budou soutěžit v regionálním kole, rozhodují fanoušci zasíláním SMS hlasů. Pro každý region budou pořádána dvě soutěžní kola měsíčně, šance na soutěžní koncertování v hudebním klubu je tedy při troše trpělivosti značná. Kapely mohou díky projektu ROCKMATCH vypadnout ze zkušebny, zahrát si před publikem, oslovit nové fanoušky, provětrat osvědčeně nudné programy klubů a využít kompletní servis pořadatelské agentury Silvermere. ROCKMATCH je příležitostí pro kapely, aby se staly překvapením ro©ku.


 

„Princip je jednoduchý – tři kapely, každá zahraje 45 minut. Fanoušci hlasují o vítězi vhozením vstupenky do boxu jedné ze soutěžících kapel. Která z nich nasbírá nejvíce hlasů, vítězí, dostává pomyslnou vidličku a stává se vyzyvatelem dalšího kola,“ přibližuje fungování soutěžních kol pořadatelka Marta Kubiesová. Kapely s největším množstvím vítězných vidliček postoupí do velkého finále o cenu, která jim umožní úplně změnit svoji hudební budoucnost.


 

První soutěžní kolo proběhne 3. listopadu v pražském klubu XT 3, hned následující den se bude soutěžit v klubech v Jihlavě, Českých Budějovicích a v Plzni. Podrobná pravidla soutěže a další informace najdete na stránkách rockmatch.cz.



Autor: taita2 - Autor z oblibeny.cz + tiskové zprávy pořadatelů

Články o kultuře, zábavě a cestování

Vkládejte jen vlastní články shodné s tématem webu. Nevhodné články budou smazány. Zakazujeme vkládat texty z jiných webů. Při porušování autorských práv nás prosím kontaktujte.

O sekci články o kultuře

Reklama za vstupenky • Požádat o aktualizaci článku • Jak přidat článek?

 

Autory článků jsou sami uživatelé. Vkládejte prosím pouze vaše vlastní články, které jsou shodné se zaměřením našeho webu, tedy články o kultuře. Oblibeny nenese odpovědnost za jejich slohovou podobu a gramatické chyby. Nevhodné články budou bez varování smazány. Oblibeny.cz si vyhrazuje právo smazat, nebo změnit obsah článků. Je zakázáno vkládat texty z jiných webů. V případě podezdření na porušování autorských práv nás prosím neváhejte kontaktovat. Naleznete u nás novinky ze světa kultury, informace a články, hudební recenze, kulturní zprávy, aktuality o tom co se kde děje a jiné aktuální události.