Noc plná hvězd Třinec 2012

Podobné akce

Účinkující: KOBLÍŽC!, ARAKAIN, ŠKWOR, DOGA, KREYSON, CITRON, HORKÝŽE SLÍŽE, NO NAME, VISACÍ ZÁMEK, DYMYTRY, RYBIČKY 48, MANDRAGE, CRYSTAL VIPER (pl), MARKÉTA KONVIČKOVÁ, JAROSLAV UHLÍŘ, LEGENDY SE VRACÍ, DOGA, EWA FARNA, JIŘÍ SCHMITZER

Typ akce: Festival

Zahájení: 29. 6. 2012
Ukončení: 30. 6. 2012

Popis akce

Jubilejním dvacátým ročníkem se v Třinci na Borku uzavře letitá historie jednoho z největších a zároveň nejstarších festivalů u nás Noci plné hvězd! 29.6. a 30.6.2012 pořadatelé zavzpomínají na pestrý vývoj festivalu, na jeho začátky, vzestupy i pády a tomu bude odpovídat i celková dramaturgie, která přinese program nejen pro pravověrné rockery, ale i pro celou řadu dalších hudebních fanoušků.

Rozloučení s festivalem bude velkolepé už i proto, že pátek bude patřit výhradně megakoncertu Jaromíra Nohavici, který si na hlavní scénu pozve celou řadu hostů ať již Ewu Farnou, skupinu Doga, Legendy se vrací nebo Jiřího Schmitzera a spoustu dalších. Půjde o zcela výjimečnou událost a jediné letní vystoupení ostravského barda na takovémto festivalu.

Sobota pak bude ve znamení řady kapel od mladých: Mandrage, Rybičky 48, Koblížci! přes No Name a Horkýže Slíže až po rockovou klasiku Kreyson, Citron, Arakain.

Druhá scéna bude patřit rockové produkci Rádia Čas Rock a jeho novinkám i klasice. Poprvé po několika letech budou moci rockeři opět stanovat přímo v areálu a to v místech bývalé žluté scény.

Místo konání: Fotbalový stadion

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Třinec (okres: Frýdek-Místek kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://www.nocplnahvezd.cz/
Předchozí akce: Votvírák 2012 Milovice
Následující akce: Jamrock Žamberk 2012

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!