Vánoční Festival otevřených sklepů

Podobné akce

Účinkující: vinaři a jejich vína

Typ akce: Vinobraní

Zahájení: 08. 12. 2012
Ukončení: 09. 12. 2012

Vstupné: 890,- Kč v předprodeji; 990,- Kč na místě

Popis akce

Brno – město vína a vstupní brána do vinařské oblasti Morava, představí nejlepší vinaře z celé Moravy v svých nejkrásnějších sklepních prostorech. Festival otevřených sklepů spojí jako vždy návštěvu sklepů a setkání s vinaři. Vína přímo z jejich rukou budou nabízeny ve sklepních prostorech, které mnozí z vás navštíví úplně poprvé. Sklepy brněnských restaurací, vináren a vinoték ožijí festivalovým předvánočním ruchem. Kde jinde degustovat, vybírat a nakupovat vína pro blížící se svátky než na vánočním festivalu.

Vánoční festival začíná oficiálně v sobotu 8. prosince, sklepy budou otevřené od 10.00 do 21.00. V neděli pak pokračuje od 10.00 do 15.00, po oba dva dny s možností nákupu vín i v dárkovém vánočním balení. Jméno každého vinaře bude spojeno se jménem jedné brněnské restaurace, kde společně nabídnou delikátní gurmetské menu, servírované přímo na místě. Informace o kulturním programu, možnostech výhodného ubytování a dopravě ve městě najdete na www.otevrenesklepy.cz.

Vstupenky v síti Ticketstream nebo v e-shopu Nadace Partnerství, objednávky pro skupiny telefonicky na čísle 515 903 144.

Místo konání: Nejlepší vinaři Moravy v nejkrásnějších Brněnských sklepech

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Nadace Partnerství
WWW pořadatele: www.otevrenesklepy.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!