Účinkující: režie a choreografie: Ján Ďurovčík překlad: Adam Novák české písňové texty: Eduard Krečmar aranžmá, hudební režie: Miroslav Vydlák scéna: Martin Černý kostýmy: Zuzana Straková pěvecké nastudování: L´ubo Dolný

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 25. 11. 2012
Ukončení: 25. 11. 2012

Vstupné: 729 Kč

Popis akce

Pomáda patří mezi nejdéle uváděné tituly v muzikálové historii. Získala celkem 7 nominací na Tony Awards (divadelní verze Oscarů) a zhlédlo ji více než 5 miliónů diváků v různých koutech planety. Divácké rekordy ve všech zemích trhala také její filmová verze s Johnem Travoltou a Olivií Newton – John v hlavních rolích.
Pomáda v Divadle Kalich v režii respektovaného choreografa a režiséra Jána Ďurovčík (Robin Hood, Osmý světadíl) slibuje efektní taneční show plnou nestárnoucích hitů, energie, romantiky, humoru a dech beroucích výkonů.
Klidně podlehněte nakažlivé chuti do života, hoďte starosti za hlavu a vraťte se zpátky do časů, kdy se vše podstatné odehrávalo na tanečním parketu. Už první pecka vám rozproudí krev v žilách… Pomáda je zkrátka klasika, která nezklame.

Účastníci: Neomezeno

Místo konání: Divadlo Kalich

Přesná adresa: Jungmannova 9 Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Divadlo Kalich
WWW pořadatele: www.divadlokalich.cz
Předchozí akce: LORD OF THE DANCE 2012 - BRNO
Následující akce: POMÁDA

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!