Festival Krákor 2012

Podobné akce

Účinkující: LOVEGASM, BARBAR PUNK, LEŽERNĚ A VLEŽE, METALURG, ZNOUZECTNOST, URAGGAN ANDREW AND THE REGGAE ORTHODOX, JINDRA HOLUBEC, MONGOLOVY MĚSTSKÉ SADY, DIVADLO TRIARIUS, JOSEF KLÍČ, MELUZÍNA, RADEK DYMA, ŽEN, CIRKUS CERMAQUE, SKRYTÝ PŮVAB BYROKRACIE, ST BAND, ČOČKA, HADRY Z TĚLA, NARAJAMA, JÁ JSEM POZNAL, BBP, CHÓR VÁŽSKYCH MUZIKANTOV, VÍTRHOLC, TYP SKRŠÍN

Typ akce: Festival

Zahájení: 15. 6. 2012
Ukončení: 16. 6. 2012

Vstupné: 200,-

Popis akce

Potulný festival byl založen roku 1998 lidmi z okruhu Sopel tzv. productions. Nemá ambice stát se masovou záležitostí – naopak snaží se být alternativou komerční "kultuře", protiváhou jatkám velkých festivalů.
Poprvé se Krákor uskutečnil v Silůvkách u Brna, následovaly lesy za Moravským Krumlovem, zámek Radešín, střelnice v Doubravníku a trosky Hitlerovy dálnice v Ostopovicích u Brna. Jedním ze základních pilířů festivalu je žánrově neomezovat, proto můžete na jednom pódiu vidět a slyšet nejrůznější styly i nestyly, se společným jmenovatelem: underground. Z mnoha důvodů je velký důraz kladen na ryze autorskou tvorbu a to nejen v muzice. Vedle neoficielní hudební scény jsou k vidění a slyšení divadla, autorská čtení, promítání filmů, výstavy... v prvé řadě jde však o setkání lidí s podobným světonázorem: lidí pohrdajících konzumním způsobem života, hledačů jiné kultury.

Účastníci: Jaroslav Erik Frič, Marek Sobola

Místo konání: v troskách Hitlerovy dálnice (jako vloni)

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Ostopovice (okres: Brno-venkov kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Sopel tzv. productions
WWW pořadatele: http://www.sopel.freemusic.cz
Předchozí akce: Znojemské vinobraní 2012
Následující akce: Stálá expozice Židovská Břeclav

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!