Benátská noc 2012

Podobné akce

Účinkující: Emir Kusturica&The No Smoking Orchestra,Gamma Ray, Ice party,Sunrise Avenue,Horkýže slíže,Kristina,Lojzo,Nagy Peter.No Name,Polemic,Popcorn drama,The Paranoid,Tublatanka,Abba Stars,Anna K&band,Aleš Brichta band,Arakain,Atari teror,Blackmailers,Blue Effect,Brutus,Cocotte minute,Dan Nekonečný, Daniel Landa, Dark Gambale,Debbi,Děda Mládek Illegal band, Doctor P.P.,Doga, Dymytry,Eddie Stoilow,Femme2fatale,Full blooded mutt, Gang-ala-basta, Hallodrn,Heebie Jeebies, Hrůza Michal,Hubert Macháně,Hush,Chinaski,Jackye,Jaksi Taksi,Jarek Nohavica,Jarosla Svěcený&Cigansky diably,Jiří Schmitzer,Kabát,Kamil Střihavka,Komunál,Kreyson, Krucipüsk,Legendy se vrací,Marsyas,Mandrage,MIG 21,Merlin,Mňága a Žďorp,Nobody Knows,N.V.Ú.,Oceán,Parademarche,Patricie,Petr Kolář,Rybičky 48,Salamandra,Shenon,Schodiště,Support Lesbiens, Škwor,T.A.M.,Titanic,Tomáš Klus,Traktor,Turbo,Václav Neckář,Vilém Čok,Vitacit,Vítkovo kvarteto,Vltava,Vosí hnízdo,Votchi,Vypsaná fixa,Walda Gang,Znouzecnost

Typ akce: Festival

Zahájení: 26. 7. 2012
Ukončení: 29. 7. 2012

Vstupné: 1590-2990Kč

Popis akce

Nový moderní areál vyrostl na zelené louce za Libercem ve čtvrti Vesec. Byl dějištěm zejména mezinárodních sportovních událostí. Areál je zasazen do přírodní scenérie Lužických hor s možností rozmanitých výletů do okolí /Milíře, Císařský kámen, Ještěd/ a nedalekého koupání v rybníce Taich. V současné době hojně využíván i v letních měsících pro různé sportovní a kulturní akce.

Místo konání: Vesec

Přesná adresa: Liberec - běžecký areál Vesec1 (Hledat na mapě)

Liberec (okres: Liberec kraj: Liberecký kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: ŠIMMI AG, a.s.
WWW pořadatele: http://www.benatskanoc.cz
Předchozí akce: Dymytry
Následující akce: Mělnické vinobraní

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!