Black Box

Podobné akce

Účinkující: Scénář: Eva Asterová, Josef Tichý, Petr Liška Choreografie a režie: Eva Asterová Hudba a zvukové efekty: Zdeněk Zdeněk Zpěv: Konstantin Ruchadze, Markéta Zdeňková, Zdeněk Zdeněk Nahrávka, mix, mastering hudby: Zdeněk Zdeněk Text písně Afrikania v jazyce Ngomo Uzulu: Alexander Čihař Filmová projekce: Linda Čihařová Návrh scény: Eva Asterová, Josef Tichý, Linda Čihařová, Návrhy kostýmů: Dana Turečková, Eva Asterová, Výroba kostýmů: Emilie Bezdíčková, Helena Píchová, Pavel Plocek, Alena Šrámková Výroba rekvizit: Pavel Plocek, Stojan Nenov, Ivo Maurenc, Daniel Terč Výtvarná spolupráce: Linda Čihařová Světelný design: Ivo Maurenc, Jiří Holý Asistent produkce: Pavel Plocek Producent: Alexander Čihař Premiéra: 1.4.2010

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 22. 10. 2012
Ukončení: 22. 10. 2012

Vstupné: 480 Kč

Popis akce

V představení Black Box se setkáte s novými prvky, které Vás překvapí možnostmi černého kabinetu, luminiscenčních světel a jejich vizuálních efektů. Moderní tanec je podpořen dokonalejší černodivadelní technikou, která umožňuje tanečníkům a předmětům levitovat, rotovat a pohybovat se v prostoru způsobem odporujícím gravitačním zákonům. Nonverbální scénky, které střídají čísla “v černém“, reflektují detektivní, krimi a akční příběhy. Vyprávějí o utajeném, neznámém zločinu, pachatelích i jejich pronásledovatelích.

Účastníci: Není omezeno

Místo konání: Image Theatre

Přesná adresa: Pařížská 4, 110 00 Praha 1 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Image Theatre
WWW pořadatele: http://www.imagetheatre.cz/
Předchozí akce: Rangers
Následující akce: Black Box

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!