Účinkující: Taťjana Medvecká, Jan Dolanský, Eva Josefíková, Alexej Pyško, Johanna Tesařová, František Němec, Lucie Žáčková, David Prachař, Ladislav Mrkvička, Saša Rašilov

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 24. 10. 2012
Ukončení: 24. 10. 2012

Vstupné: 400 Kč

Popis akce

Celý svět je naruby a vzhůru nohama. Skoro každý něco hledá, protože mu cosi chybí. Treplev miluje Ninu, ta se zamiluje do Trigorina. Máša nešťastně miluje Trepleva, ale vezme si Medveděnka. Polina miluje Dorna, ale žije s Šamrajevem. Arkadinová miluje sebe, ale žije s Trigorinem. Dvě vyhaslé hvězdy spojuje sebeláska. Cit, láska se stávají v Rackovi pouze trapným nedorozuměním. A do toho všeho kroužící rackové, kteří vyvolávají tíseň. Šelestící listí, padající ze stromů nakonec všechny zasype jak hlína na hrobě. Choroby duše jsou jen těžko léčitelné. Pasivita člověka ničí. Je potřeba něco udělat. To platilo před sto lety stejně, jako dnes. Ale co? Změnit divadlo, svět? Věčně nesplnitelná touha křičí v každém myslícím člověku. Řešení neexistuje. Nebo existuje, ale stává se jen gestem. Změním svět tím, že zastřelím racka… Nebo sebe?

Účastníci: Není omezeno

Místo konání: Stavovské divadlo

Přesná adresa: Železná 540/11, 110 00 Praha (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

Pořadatel: Stavovské divadlo
WWW pořadatele: http://www.stavovskedivadlo.cz/
Předchozí akce: Deváté srdce
Následující akce: Doga

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!