Lord of the Dance 2012

Podobné akce

Účinkující: Taneční představení Lord of the Dance slaví úspěchy po celém světě již neuvěřitelnou šestnáctou sezónu. V dubnu 2003, při prvním uvedení v ČR, soubor dvakrát po sobě beznadějně vyprodal pražskou T-Mobile Arénu, v letech 2004 a 2005 následovala veleúspěšná turné po celé republice. Po krátké pauze se soubor vrátil v roce 2008 a od té doby znovu plní české a slovenské arény. Představení u nás dosud shlédlo téměř 400.000 diváků. V roce 2012 ale přijíždí show, kterou diváci v České republice ještě neviděli! Představení doznalo značných změn - nové kostýmy, choreografie, vylepšení scény, nová světla, LED projekce. Vidět "Lordy 2012“ tedy může být velkým zážitkem i pro ty, kteří show již jednou či několikrát v minulých letech navštívili. Co se však nemění, je fantastický příběh Dobra a Zla v překrásné pohádkové scéně, precizní taneční výkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných tanečních formacích, které proslavily irský tanec po celém světě. Velké turné po sportovních halách českých měst se uskuteční od 29. října do 3. listopadu 2012. Tajemství mimořádného úspěchu show Lord of the Dance spočívá do velké míry též v tom, že oslovuje široké publikum bez ohledu na věk, pohlaví nebo kulturní zázemí. Díky této nadčasové, univerzální přitažlivosti se Lord of the Dance zařadili mezi živoucí legendy, zázraky moderního světa. A jejich příběh pokračuje dál ….

Typ akce: Koncert

Zahájení: 29. 10. 2012
Ukončení: 29. 10. 2012

Vstupné: -

Popis akce

Taneční představení Lord of the Dance slaví úspěchy po celém světě již neuvěřitelnou šestnáctou sezónu. V dubnu 2003, při prvním uvedení v ČR, soubor dvakrát po sobě beznadějně vyprodal pražskou T-Mobile Arénu, v letech 2004 a 2005 následovala veleúspěšná turné po celé republice. Po krátké pauze se soubor vrátil v roce 2008 a od té doby znovu plní české a slovenské arény.

Představení u nás dosud shlédlo téměř 400.000 diváků. V roce 2012 ale přijíždí show, kterou diváci v České republice ještě neviděli! Představení doznalo značných změn - nové kostýmy, choreografie, vylepšení scény, nová světla, LED projekce. Vidět "Lordy 2012“ tedy může být velkým zážitkem i pro ty, kteří show již jednou či několikrát v minulých letech navštívili. Co se však nemění, je fantastický příběh Dobra a Zla v překrásné pohádkové scéně, precizní taneční výkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných tanečních formacích, které proslavily irský tanec po celém světě.
Velké turné po sportovních halách českých měst se uskuteční od 29. října do 3. listopadu 2012.

Tajemství mimořádného úspěchu show Lord of the Dance spočívá do velké míry též v tom, že oslovuje široké publikum bez ohledu na věk, pohlaví nebo kulturní zázemí. Díky této nadčasové, univerzální přitažlivosti se Lord of the Dance zařadili mezi živoucí legendy, zázraky moderního světa.

A jejich příběh pokračuje dál ….

Účastníci: -

Místo konání: Kajot Arena

Přesná adresa: http://www.ticketpro.cz/jnp/divadlo/balet-tanec/791952-lord-of-the-dance-lord-of-the-dance.html (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: http://www.ticketpro.cz/jnp/divadlo/balet-tanec/791952-lord-of-the-dance-lord-of-the-dance.html
WWW pořadatele: http://www.ticketpro.cz/jnp/divadlo/balet-tanec/791952-lord-of-the-dance-lord-of-the-dance.html
Předchozí akce: Slavnosti Jídla Brno
Následující akce: STARS (CAN)/support: ZEUS (CAN)

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!