JEVGENIJ PLJUŠČENKO - PÁN LEDU 2012

Podobné akce

Účinkující: V letech 2008 a 2010 předvedl své grandiózní umění jako Pán ledu na Slovensku olympijský vítěz, trojnásobný mistr světa a sedminásobný mistr Evropy Jevgenij Pljuščenko. Spolu se svými nedávnými soupeři a souputníky po světových ledových arénách předvedl velkolepou show, při které lidé od začátku do konce tleskali a skandovali jména jako Petrenko, Slutska, Lang, Szolchowy, Bonaly, Graetz, ... . Mnoho z nich doprovázel na svoje Stradivárky v hodnotě víc jak 4 milióny dolarů slavný houslista a skladatel Edvin Marton, držitel ceny EMI. Představení mělo velký úspěch nejen v Bratislavě, ale i v Košicích, Zvoleně, Praze, Ostravě, Brně.... Z každého vystoupení vyzařovalo neuvěřitelné teplo, byl to skutečně nezapomenutelný famózní zážitek. I díky skvělému přijetí publika se agentuře 212 podařilo s Žeňou domluvit na dalším turné, které je i přípravou na nadcházející zimní OH 2014 v Soči, kde chce dokázat, že ještě nepatří do sportovního důchodu. Společně s ním se představí například i dvojnásobný mistr světa a stříbrný na zimních OH Stephan Lambiel, mistr světa a trojnásobný mistr Evropy Brian Joubert ale i Laura Lepisto, bronzová z mistrovství světa a mistryně Evropy. Účastníci ledové show předvedou publiku svoje nejlepší programy, taktéž zakomponované úplné nové čísla, které připravili pro toto turné. Českým turné bude provázet Olympijský vítěz 2002 - Salt Lake City, který jako první člověk na světě skočil trojité salto s pěti vruty, ALEŠ VALENTA. Vstupenky můžete zakoupit též on-line platební kartou na internetu a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets! ZTP/P info: V Tipsport areně (Praha) místa pro vozíčkáře nad sektorem 103 za 1,- Kč, doprovod za 100,- Kč, bezbariérový přístup zajištěn V Sareze a v KAJOT Aréně je prodej vstupenek na místě v den konání akce. Ceny vstupenek 590,- Kč ZTP/P a doprovod zdarma. rezervace vstupenek ZTP/P Praha: +420 224 091 439

Typ akce: Divadelní představení

Zahájení: 12. 12. 2012
Ukončení: 14. 12. 2012

Vstupné: různé

Popis akce

V letech 2008 a 2010 předvedl své grandiózní umění jako Pán ledu na Slovensku olympijský vítěz, trojnásobný mistr světa a sedminásobný mistr Evropy Jevgenij Pljuščenko. Spolu se svými nedávnými soupeři a souputníky po světových ledových arénách předvedl velkolepou show, při které lidé od začátku do konce tleskali a skandovali jména jako Petrenko, Slutska, Lang, Szolchowy, Bonaly, Graetz, ... . Mnoho z nich doprovázel na svoje Stradivárky v hodnotě víc jak 4 milióny dolarů slavný houslista a skladatel Edvin Marton, držitel ceny EMI.

Představení mělo velký úspěch nejen v Bratislavě, ale i v Košicích, Zvoleně, Praze, Ostravě, Brně.... Z každého vystoupení vyzařovalo neuvěřitelné teplo, byl to skutečně nezapomenutelný famózní zážitek. I díky skvělému přijetí publika se agentuře 212 podařilo s Žeňou domluvit na dalším turné, které je i přípravou na nadcházející zimní OH 2014 v Soči, kde chce dokázat, že ještě nepatří do sportovního důchodu.

Společně s ním se představí například i dvojnásobný mistr světa a stříbrný na zimních OH Stephan Lambiel, mistr světa a trojnásobný mistr Evropy Brian Joubert ale i Laura Lepisto, bronzová z mistrovství světa a mistryně Evropy. Účastníci ledové show předvedou publiku svoje nejlepší programy, taktéž zakomponované úplné nové čísla, které připravili pro toto turné.

Českým turné bude provázet Olympijský vítěz 2002 - Salt Lake City, který jako první člověk na světě skočil trojité salto s pěti vruty, ALEŠ VALENTA.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line platební kartou na internetu
a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!

ZTP/P info:
V Tipsport areně (Praha) místa pro vozíčkáře nad sektorem 103 za 1,- Kč, doprovod za 100,- Kč, bezbariérový přístup zajištěn
V Sareze a v KAJOT Aréně je prodej vstupenek na místě v den konání akce. Ceny vstupenek 590,- Kč ZTP/P a doprovod zdarma.

rezervace vstupenek ZTP/P Praha:
+420 224 091 439

Účastníci: V letech 2008 a 2010 předvedl své grandiózní umění jako Pán ledu na Slovensku olympijský vítěz, trojnásobný mistr světa a sedminásobný mistr Evropy Jevgenij Pljuščenko. Spolu se svými nedávnými soupeři a souputníky po světových ledových arénách předvedl velkolepou show, při které lidé od začátku do konce tleskali a skandovali jména jako Petrenko, Slutska, Lang, Szolchowy, Bonaly, Graetz, ... . Mnoho z nich doprovázel na svoje Stradivárky v hodnotě víc jak 4 milióny dolarů slavný houslista a skladatel Edvin Marton, držitel ceny EMI. Představení mělo velký úspěch nejen v Bratislavě, ale i v Košicích, Zvoleně, Praze, Ostravě, Brně.... Z každého vystoupení vyzařovalo neuvěřitelné teplo, byl to skutečně nezapomenutelný famózní zážitek. I díky skvělému přijetí publika se agentuře 212 podařilo s Žeňou domluvit na dalším turné, které je i přípravou na nadcházející zimní OH 2014 v Soči, kde chce dokázat, že ještě nepatří do sportovního důchodu. Společně s ním se představí například i dvojnásobný mistr světa a stříbrný na zimních OH Stephan Lambiel, mistr světa a trojnásobný mistr Evropy Brian Joubert ale i Laura Lepisto, bronzová z mistrovství světa a mistryně Evropy. Účastníci ledové show předvedou publiku svoje nejlepší programy, taktéž zakomponované úplné nové čísla, které připravili pro toto turné. Českým turné bude provázet Olympijský vítěz 2002 - Salt Lake City, který jako první člověk na světě skočil trojité salto s pěti vruty, ALEŠ VALENTA. Vstupenky můžete zakoupit též on-line platební kartou na internetu a ihned vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets! ZTP/P info: V Tipsport areně (Praha) místa pro vozíčkáře nad sektorem 103 za 1,- Kč, doprovod za 100,- Kč, bezbariérový přístup zajištěn V Sareze a v KAJOT Aréně je prodej vstupenek na místě v den konání akce. Ceny vstupenek 590,- Kč ZTP/P a doprovod zdarma. rezervace vstupenek ZTP/P Praha: +420 224 091 439

Místo konání: Praha, Ostrava

Přesná adresa: http://www.ticketportal.cz/podujatie_search.asp?ID=183100 (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: http://www.ticketportal.cz/podujatie_search.asp?ID=183100
WWW pořadatele: http://www.ticketportal.cz/podujatie_search.asp?ID=183100
Předchozí akce: Popelka
Následující akce: Show koncert Podzimní pohádka

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!