KAREL PLÍHAL – VZDUCHOPRÁZDNINY

Podobné akce

Účinkující: Karel Plíhal

Typ akce: Koncert

Zahájení: 29. 10. 2012
Ukončení: 29. 10. 2012

Popis akce

I. koncert HS
Po 12 letech se příznivci Karla Plíhala dočkají nového autorského alba. Písničky, které na CD Vzduchoprázdniny zazní, již návštěvníci koncertů znají, neboť je Plíhal postupně zařazoval do programu tak, jak vznikaly. A proč jít na koncert Karla Plíhala? Jemná a hravá poetika, komorní atmosféra. Vše ve formě inteligentně humorných, často vyzrále sebeironických textů nebo krátkých veršovánek uvozujících či doplňujících jednotlivé
písničky. Člověk by mohl tohoto kytarového samouka poslouchat i zarytě mlčícího a v žádném případě by se nenudil. Valčíky, blues, latinskoamerické rytmy, swing i jeho typické náladovky, hrané nezaměnitelnými zvětšenými a zmenšenými durovými akordy – vše zvládá s lehkostí a bravurou. Karel Plíhal – to je silná, pozitivní „energie sbalená ne do cukru“, nýbrž do zpěvu, recitování a hry. Je zážitek slyšet Karla Plíhala z přehrávače nebo číst jeho veršovánky. O něčem jiném je ale vnímat neopakovatelnou atmosféru jeho koncertů. Po skončení koncertu bude možné zakoupit nové CD, které Vám Karel Plíhal podepíše.
Koncert nevhodný pro děti do 12 let!!!
Předprodej od 8. 10. 2012

Místo konání: Národní dům,

Přesná adresa: Karlovo nám. 47, Třebíč (Hledat na mapě)

Třebíč (okres: Třebíč kraj: Vysočina stát: Česká republika)

Pořadatel: Městské kulturní středisko Třebíč
WWW pořadatele: www.mkstrebic.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!