Lenka Filipová a Brno Strings exkluzivně v Červeném kostele

Podobné akce

Účinkující: Lenka Filipová, BRNO STRINGS

Typ akce: Koncert

Zahájení: 08. 11. 2012
Ukončení: 08. 11. 2012

Popis akce

Na jedinečné spojení zpěvačky a kytaristky Lenky Filipové a smyčcového oktetu Brno Strings se můžete těšit 8. listopadu od 19 hodin v krásném prostředí evangelického kostela Jana Ámose Komenského na Komenského náměstí v Brně.
Pokud máte rádi hity známé české zpěvačky, která již koncertovala nejen ve všech zemích Evropy, ale i v USA, Japonsku nebo Kanadě, neváhejte! V netradičním spojení se smyčcovým oktetem slibuje koncert neobyčejný zážitek. „Jedná se o první koncert s Brno Strings. Druhý se uskuteční hned v neděli 11. listopadu v divadle ABC v Praze, kde ho bude i natáčet Česká televize. Na rok 2013 potom plánujeme podobné koncerty po celé republice a na Slovensku,“ uvedla k novému koncertnímu spojení se smyčcovým oktetem Brno Strings Lenka Filipová. Návštěvníci se mohou těšit na bohatý program. Lenka Filipová a Brno Strings zahrají jak klasickou hudbu, tak i hity Lenky Filipové a skladby z její nově připravované keltské desky.
Brno Strings je smyčcový oktet, ve kterém hrají členové Miloslav Ištvan Quarttet a hosté. Miloslav Ištvan Quarttet vznikl v roce 2008 u příležitosti vzpomínkového koncertu skladatele Miloslava Ištvana. V Quarttetu hrají Lukáš Mik, Jan Bělohlávek – housle, Stanislav Vacek – viola a Štěpán Filípek - cello.
Vstupenky na koncert jsou v prodeji již od 5. října! Cena v předprodeji je 290,- na sezení a 200,- na stání, na místě si připlatíte 50,-. Zakoupit je můžete v Brně na těchto místech: FT Records*Beat Point, Kapucínské nám. 10, tel: 542 218 335 , Turistické informační centrum, Běhounská 17, tel. 542 210 863.
Chcete-li se o společném koncertě Lenky Filipové a Brno Strings dozvědět více, navštivte www.lenkafilipova.cz nebo www.dan-production.cz

Místo konání: Červený kostel

Přesná adresa: Komenského nám., Brno (Hledat na mapě)

Brno (okres: Brno-město kraj: Jihomoravský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: D.A.N. production, s.r.o.
WWW pořadatele: www.dan-production.cz
Předchozí akce: KOMEDIE Muž sedmi sester
Následující akce: JOSEF ZÍMA a YVETTA SIMONOVÁ

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!