Petr Šigut - Všehochuť

Podobné akce

Účinkující: Petr Šigut

Typ akce: Výstava

Zahájení: 06. 11. 2012
Ukončení: 29. 11. 2012

Popis akce

V listopadu se ve Výstavní síni Albína Poláška vracíme opět k fotografii. Výstava nazvaná VŠEHOCHUŤ představí fotografie beskydské krajiny, portrétů a reportáží Petra Šiguta. Petr Šigut, od roku 2007 fotograf na volné noze, člen Národního registru profesionálních výtvarných umělců a designérů České republiky. V roce 2009 vydal fotografickou publikaci s názvem Beskydy, která se dočkala již druhého vydání. Každoročně vydává nástěnné kalendáře Beskydy.

Petr Šigut byl oceněn v několika fotografických soutěžích. Za zmínku určitě stojí 2. místo v mezinárodní soutěži PHOTO ANNUAL AWARDS 2011, 3. místo v krajině - National Geographic International Photography Contest 2007, ve stejné soutěži v roce 2006 získal 1. místo v kategorii Kultura a cestování a 6. místo v kategorii Přírodní svět, dále 2. místo ve fotosoutěži Valašská krajina 2007 a v rámci festivalu Nordfest získala jeho fotografie Laponsko 3 čestné uznání poroty.V poslední době se věnuje portrétní fotografii ve svém ateliéru a připravuje 2 díl knihy Beskydy.

Výstava bude zahájena slavnostní vernisáží 6. 11. 2012 v 17 hodin ve Výstavní síni Albína Poláška, ve Frenštátě pod Radhoštěm a budete ji moci navštívit do 29. 11. 2012 každý všední den od 9 - 17 hodin.

Místo konání: Výstavní síň Albína Poláška

Přesná adresa: dr. Parmy 254, Frenštát p. R. (Hledat na mapě)

Frenštát pod Radhoštěm (okres: Nový Jičín kraj: Moravskoslezský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: MěKS, Frenštát p. R.
WWW pořadatele: www.kulturafrenstat.cz, www.sigut.net

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!