Svatomartinské hody v Kutné Hoře

Podobné akce

Účinkující: Pavlína Jíšová a přátelé, Tereza a Josef Vágnerovi, Miro Žbirka

Typ akce: Vinobraní

Zahájení: 11. 11. 2012
Ukončení: 11. 11. 2012

Popis akce

Martinové, Marťasové a Martínci, přemýšlíte, jak byste letos originálně strávili Vaše jmeniny? Oslavte je spolu s námi v překrásných prostorech Jezuitské koleje v Kutné Hoře. Dovolujeme si Vás co nejsrdečněji pozvat na Svatomartinské hody, které se pod záštitou Středočeského kraje uskuteční 11. 11. 2012 od 12.00 hod v areálu Galerie Středočeského kraje – GASK.
V unikátních prostorech Jezuitské koleje bude připravena degustace více než 70 druhů mladých a Svatomartinských českých vín. Navíc se můžete těšit na ochutnávku specialit a variací na tradiční Svatomartinskou husu v podání Svazu českých kuchařů a cukrářů, tradiční staročeské restaurace Dačický, hotelů Opat***, U Kata***, Hubert***, penzionu Barbora*** a SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora. Připraven je i bohatý doprovodný program. V překrásném prostoru refektáře Jezuitské koleje se budete moci v průběhu odpoledne zúčastnit odborných přednášek o vinařství a svatomartinském víně. Můžete se také těšit na vystoupení Pavlíny Jíšové a jejích přátel, Terezy a Josefa Vágnerových; program vyvrcholí koncertem Miro Žbirky. V průběhu celého dne Vám pro dobrou náladu budou hrát harmonikáři: Duo Harmonika – Josef a Renáta Pospíšilovi a Duo Švejk.
Akci mediálně podporuje Vinařský fond ČR, dalšími mediálními partnery jsou Průvodcovská služba Kutná Hora s. r. o., Obzory Kutnohorska, Regionální týdeník Tep Regionu a magazín Kam po Česku.
Tradiční svatomartinskou husu si navíc můžete po celý týden vychutnat v kutnohorských restauracích.
Přivítejte s námi zimu ve stříbrném městě kalíškem Svatomartinského!

Místo konání: Jezuitská kolej - Galerie Středočeského kraje

Přesná adresa: (Hledat na mapě)

Kutná Hora (okres: Kutná Hora kraj: Středočeský kraj stát: Česká republika)

Pořadatel: Středočeský kraj
WWW pořadatele: www.middleczech.cz
Předchozí akce: Svatomartinské posvícení v Chebu
Následující akce: MASH & VÍLA ANÁLKA

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!