Ben 10 Roadshow

Podobné akce

Účinkující: Four Arms

Typ akce: Párty, tanec a zábava

Zahájení: 11. 11. 2012
Ukončení: 11. 11. 2012

Vstupné: zdarma

Popis akce

Bena již jistě děti znají z televizního seriálu, který právě běží každý víkend v podvečer. Ben je obyčejný desetiletý kluk, který však díky zvláštním hodinkám Omnitrix zažívá neobyčejná dobrodružství. Právě díky jejich síle se může proměňovat v deset různých superhrdinů. Každá podoba mu dává jiné schopnosti a s každou z nich využívá jinou energii, která mu pomáhá v boji proti zlým silám z vesmíru.
Jedním ze superhrdinů je i Four Arms a právě ten provede návštěvníky Obchodního centra Letňany řadou soutěží na akci Ben 10 během neděle 11. listopadu. Souboj alienů bude den plný dobrodružství, soutěží a her o krásné dárky. Na všechny čeká spousta překvapení! Zahrajte si třeba na nejnovější herní konzoli Kinect pro X-Box od Microsoftu, nebo se těšte na různé kreativní hry, zábavné kvízy a promítání animovaného seriálu. Originální hračky Ben 10 dětem přináší EP Line.

Místo konání: Obchodní centrum Letňany

Přesná adresa: Veselská 663, Praha 9 (Hledat na mapě)

Praha (okres: Praha kraj: Praha stát: Česká republika)

WWW pořadatele: www.oc-letnany.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!