MIG 21 : Migem k lidem

Podobné akce

Účinkující: MIG 21

Typ akce: Koncert

Zahájení: 24. 11. 2012
Ukončení: 24. 11. 2012

Vstupné: v předprodeji 240,-- Kč/na místě 270,-- Kč

Popis akce

MIGEM K LIDEM!
"Těšte se na nás, my se na vás taky těšíme a ke každé koupené vstupence vám dáme naše koncertní DVD!" zve na koncerty podzimního turné skupina MIG 21.
MIGEM K LIDEM je letošní název pro tradiční podzimní klubové turné skupiny MIG 21, které začne koncertem v pátek 12. října v Mariánských Lázních a skončí ještě více tradičním dvojkoncertem v pražském Lucerna Music Baru (28. a 29. listopadu). Během více než měsíce a půl zavítá pětice muzikantů do patnácti měst v České a Slovenské republice.
Na začátku prázdnin jsme, po pravdě řečeno, již naši kapelu rozpustili. Ale pak jsme si uvědomili, že nám tu něco nehraje. Byla to právě kapela.A to nás přimělo k rozhodnutí dát se opět dohromady, překlenout problémy s vlastní neschopností, leností a alkoholem. Jsme v situaci, kdy máme čerstvě navrženou scénu, nově vyžehlené kostýmy, detoxikovaný organismus, pár nových písní a nečekanou spoustu elánu. S touto bilancí nám nezbývá než vyrazit na tradiční podzimní turné. V důsledku tohoto rasantního a ozdravného kroku směrem k sobě, míněno k člověku, za kterého se (v některých případech možná neoprávněně) stále ještě považujeme, vznikl i název naší podzimní šňůry MIGEM K LIDEM.Těšte se na nás, jako my se těšíme na vás.

Místo konání: Buena Vista Club

Přesná adresa: Kollárova 20, Plzeň (Hledat na mapě)

Plzeň (okres: Plzeň-město kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

WWW pořadatele: http://www.buenavistaclub.cz

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!