CULTURE SESSION

Podobné akce

Účinkující: U-CEE (DE) DAMALISTIK (FR) PILSEN RAGGA

Typ akce: Koncert

Zahájení: 30. 11. 2012
Ukončení: 30. 11. 2012

Popis akce

U-CEE (DE)
DAMALISTIK (FR)
PILSEN RAGGA

Po prázdninové pauze vám přinášíme další pokračování již tradiční akce s názvem Culture Session od Pilsen Ragga crew, kde se pravidelně potkáváme s kvalitními českými i zahraničními umělci reggae a dancehallu.
V pátek 30.11. se těšte na opravdovou lahůdku. Přijede populární zpěvák původem z Německa U-CEE. V březnu tohoto roku vydal nové album s názvem International Call, kterou v Plzni v Buena Vistě představil na konci dubna v rámci afterparty po pátečním Majálesu, kterou pro vás zajistili jak jinak než členové skupiny Pilsen Ragga. Kdo se účastnil, tak ví, proč si přijít tento zážitek vychutnat znovu. Kdo nebyl, neměl by si tuto akci nechat ujít.
Za gramofony se postaví široko daleko známý selektor a producent DJ Damalistik z Francie. Ten nejen zahraje s UCEEm, ale přidá i selekci těch největších pecek z jeho produkce a také z jeho široké sbírky dubplates.
Akci zahájí a správně vás naladí Pilsen Ragga DJs Lazykokos a Feel-It.
Neváhejte tedy ani vteřinu a hned si značte v diářích: U-CEE, 30.11. Buena Vista Club, start 20.00 hod.; reggae párty jak má být!

Místo konání: Buena Vista Club

Přesná adresa: Kollárova 20 Plzeň (Hledat na mapě)

Plzeň (okres: Plzeň-město kraj: Plzeňský kraj stát: Česká republika)

Předchozí akce: CHARLIE STRAIGHT
Následující akce: Adventní punčové neděle

Vkládání kulturních akcí zdarma

Kulturní akce mohou zcela zdarma vkládat registrovaní a přihlášení uživatelé.

Pro lepší zviditelnění kulturní akce na našem webu, nás neváhejte kontaktovat.


Informace o kulturních akcích nemusejí být aktuální. Účinkování na dané kulturní akci si ověřte přímo na stránkách pořadatele kulturní akce!